Trods afstand i tabellen: Krickau tror på tæt klassiker mod Kolding

Henrik Jakobsen og GOG skal forsøge at lukke Koldings stærke stregspillere. Arkivfoto: Anders Kjærbye/Scanpix 2017

Trods afstand i tabellen: Krickau tror på tæt klassiker mod Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det ligner måske ikke den sværeste modstander på papiret for GOG, der møder KIF Kolding København lørdag eftermiddag. Men cheftræner Nicolej Krickau insisterer på, at de gamle rivaler skal tages alvorligt.

Håndbold: Det er en syddansk klassiker, der får endnu et kapitel, når herrerne fra GOG tager til Kolding lørdag. Denne gang får opgøret, som ofte har været spillet som topkamp, dog en klar favorit. Fynboerne har sammen med Skjern skabt sig et hul til resten af ligaens mandskaber i toppen, mens det tidligere tophold KIF Kolding København for tiden roder rundt på en tiendeplads. Men GOG-Kolding har stadig noget over sig, mener GOG's cheftræner Nicolej Krickau.

- Jeg synes stadig, den er der. Jeg har selv været med i en af dem, og der synes jeg, den havde den stemning. Og jeg synes egentlig, at Kolding spillede flot angreb mod Nordsjælland i første kamp efter jul. Der manglede måske redninger, men de kan jo komme mod os, siger han.

Og den nyligt overståede vinterpause er den store ubekendte, mener cheftræneren.

- Jeg tror, at alle er nulstillede efter jul, og der er stadig mange ting, vi ikke ved om, hvordan holdene er kommet igennem pausen.

Tæt og svært

Bookmakerne er dog ikke i tvivl, og skal GOG leve op til favoritværdigheden og slå rivalerne, så bliver det midten af Koldings angreb, der skal holdes øje med, tror Nicolej Krickau.

- Det er et hold, som er meget centreret om stregspillet, hvor de har fire dygtige spillere, og det er der, vi skal passe på. Samtidig er balancen altid med Kolding, hvor langt man skal gå frem på Bo Spellerberg, siger han.

GOG er næsten ved fuld styrke til kampen, men den ene spiller, som ikke kommer i aktion er også af pæn betydning. Den norske playmaker Gøran Johannesen må nemlig sidde ude med en fodskade.

- Vi skal vænne os til, at han ikke er der, for han har spillet mange af de vigtige minutter, og vi kommer selvfølgelig til at mærke, at vi mangler ham til at fordele spillet. Og derfor kan det også godt være, at vi ikke kan kigge helt bredt i værktøjskassen i angrebet, siger Nicolej Krickau.

GOG kommer til kampen med fem sejre på stribe i ligaen, mens KIF Kolding København har tabt de seneste fire. Fynboernes gode stime betyder, at de stadig er med i kampen om førstepladsen, og holdets cheftræner kan ikke benægte, at hans hold har været stærke, men:

- Vi arbejder hele tiden med tingene. Og jeg synes især, at vi kan blive skarpere i undertalspillet, hvis jeg skal blive konkret. Og selv om der er god afstand mellem os og Kolding i stillingen, så skal det nok blive både tæt og svært, siger han.

Kampen mod KIF Kolding København begynder lørdag klokken 16.10. og vises på TV2.

Trods afstand i tabellen: Krickau tror på tæt klassiker mod Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce