Trist galop endte i voldgift


Trist galop endte i voldgift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HESTE: Med kun 20 heste skrevet til start i de tre galopløb, var der på forhånd tale om minifelter. Da der så yderligere kom afbud fra to af deltagerne i Produce Stakes, samt én i hver af de to andre løb, blev det en trist affære at være til galop i aftes på Royal Canin Arena.

Der var ikke færre end 83.000 kr. til fordeling i Produce Stake, men med der blev kun brug for fire præmier. Men selv med kun fire heste til start måtte voldgiften træde til, da førende Sin Cocos kort før mål valgte at skære tilbage ved rails foran Escargot, men efter dommernes vurdering uden indflydelse på indløbsrækkefølgen, så Sin Cocos jockey Juan Pinto kunne sammen med ejeren Stutteri Løkkemarken glæde sig over gode 41.500 kr. Andenpladsen gik ligeledes til træner Hanne Bechmanns Escarcot med Cathrine Weilby før Marigold og Jacob Johansen.

I det indledende Newcommerløb sluttede det i en pæn dyst mellem Haveadream, som med erfarne Jacob Johansen til slut fik kontrol med Tina Mortensens Fedtmule. I opgøret om Royal Canins ærespræmie var det igen sejrsvante Dylan, som for Cathrine Weilby scorede et flot hattrick, da hun efter et velovervejet ridt skød frem i opløbet og henviste Our Line, der havde ført undervejs, til andenpladsen

V5-løbene

Mange V5-spillere så tilfredse på deres bon, da den unge Skive-træner Chr. Lindhardt i første afdeling indfriede forventningerne med Marsk Stig, der blev sendt til front fra start, hvorfra den beherskede hver en meter af løbet. I et behjertet forsøg på at få kontakt kom Rene Kjær med Joss OQ frem til andenpladsen.

My Lord Gardenia er i træning hos Claus K. Hansen, hvis heste ikke så ofte finder vej til vindercirklen. Men med veltrænede My Lord Gardenia kan der sagten være nye tider på vej. Johnny Jørgensen var hyret som kusk, og den rolige århusianer kørte efter devisen fang mig, hvis I kan, men det var ingen, der kunne. I pæn afstand tog spilfavoritten Naomi DK andenpladsen før Lunaway.

Birger Jørgensen kører mange af træner Frantz Praems heste, i aftes den syvårige hoppe Independent Speed, der levede helt op til sit navn og i en dejlig slutspeed spurtede forbi Tic Tac Bell, der holdt andenpladsen i kamp med bl. a. Manhattan og Lee Køjborg, som begge blev diskvalificeret, hvorefter tredjepladsen tilfaldt Kiss Me SP.

Med et løb lige efter bogen viste den lokale træner John K. Hansen, at hans tæft for at køre travløb er intakt. Med familiehesten Keystone Air holdt han ryg på den førende Loire for i opløbet at vride sin hest ud til sikker, men kort sejr.

Det er lang tid siden, John K. Hansen har taget en double på Fyn, men i aftes lykkedes det. I supertrio-løbet satte han tidligt nyerhvervelsen Killer Boy til front, hvorfra han styrede begivenhederne. Langt foran Kaiser Scan, der havde fejlet slemt fra start, og en forrygende flot fightende Gorgeous Sand på de næste pladser.

Trist galop endte i voldgift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce