Trine Troelsen skifter til FCM

Håndboldspilleren Trine Troelsen forlader med øjeblikkelig virkning SK Aarhus til fordel for FCM Håndbold, oplyser FCM i en pressemeddelelse.
Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO

Trine Troelsen skifter til FCM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldspilleren Trine Troelsen rykker fra SK Aarhus til FCM Håndbold med øjeblikkelig virkning. Hun får debut for sin nye klub den 10. januar.

FCM Håndbold forstærker sig med den 24-årige bagspiller Trine Troelsen, der med øjeblikkelig virkning forlader SK Aarhus til fordel for FCM. Med tilgangen stopper midtjyderne dermed hullet efter den langtidsskadede playmaker Lærke Møller.

- Trine er en af den hjemlige kvindehåndbolds største profiler, og med sin alder, personlighed og håndboldmæssige kompetencer passer hun perfekt ind i det glidende generationsskifte, klubben er godt i gang med, siger sportsdirektør Frank Henriksen fra FCM i en pressemeddelelse.

For hovedpersonen selv er skiftet kommet i stand i ekspresfart. Beslutningen betyder, at Troelsen ikke repræsenterer århusianerne i lørdagens pokalfinale mod FCK Håndbold.

- Perspektiverne ved at skifte til FCM er så store, at jeg ikke kunne sige nej. Jeg vil gerne have så mange kampe for FCM så hurtigt som muligt. Jeg vidste, jeg skulle skifte inden pokalfinalen for at undgå de 30 dages karantæne, forklarer Trine Troelsen.

FCM Håndbold må lige nu ikke skrive kontrakter på grund af negativ egenkapital. Der er ifølge klubben tale om en regnskabsmæssig teknikalitet, som den forventer rettet i løbet af få uger. Det betyder, at Trine Troelsen tørner ud for FCM som amatør.

- Til sommer forventer vi at indgå en længerevarende aftale med hende. Det passer med, at hun er færdig med sin uddannelse som kosmetolog, forklarer Frank Henriksen.

Trine Troelsen kom til SK Aarhus, der er i betalingsstandsning, fra Viborg HK. I sin tid i det østjyske har Troelsen udviklet sig fra talent til bærende landsholdsspiller. Hun får debut for FCM Håndbold, når klubben søndag den 10. januar ude møder KIF/Vejen i en ligakamp.

Trine Troelsen skifter til FCM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce