Trine Troelsen forlader SK Aarhus

SK Aarhus mister en af klubbens helt store profiler. Landsholdsspilleren Trine Troelsen forlader den økonomisk pressede håndboldklub få dage inden, SK Aarhus skal spille pokalfinale mod FCK Håndbold.
Foto: (Tariq Mikkel Khan/POLFOTO/Arkiv)

Trine Troelsen forlader SK Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsholdsspilleren Trine Troelsen forlader håndboldklubben SK Aarhus. Dermed spiller Trine Troelsen ikke pokalfinale for SK Aarhus på lørdag mod FCK Håndbold.

SK Aarhus mister en af klubbens helt store profiler. Landsholdsspilleren Trine Troelsen forlader den økonomisk pressede håndboldklub få dage inden, SK Aarhus skal spille pokalfinale mod FCK Håndbold. Det har Troelsens agent, Michael Skjern Hansen, meddelt klubben, fortæller SK Aarhus' bestyrelsesformand, Erik Hedegaard.

- Hendes agent meddelte mig onsdag, at hun ønskede at forlade klubben. Jeg har ikke talt med hende selv, bekræfter Erik Hedegaard.

- Jeg er selvfølgelig ked af det på klubbens vegne, andet har jeg ikke af kommentarer lige nu, siger Erik Hedegaard om udsigten til at miste landsholdsprofilen.

SK Aarhus er i fuld gang med at gennemføre en redningsplan, der skal forhindre en truende konkurs, og den plan ser ud til at lykkes.

- Alle de punkter vi skal have opfyldt, ser ud til at være godt på vej. Men vi skal selvfølgelig stadig have kreditorernes ord for, at de vil give os en akkordordning, siger Erik Hedegaard.

Et af punkterne gik ud på, at spillerne skulle gå ned i løn, og det kan være en af årsagerne til, at Trine Troelsen forlader klubben. SK Aarhus har ud over Troelsen også landsholdsspillerne Karin Mortensen og Maibritt Kviesgaard i truppen, og alle tre spillere var med landsholdet til VM i Kina i december.

- Spillerne har i fællesskab meddelt, at de går ned i løn - med undtagelse af dem, som var til VM i Kina. De tre har ikke været med i processen så længe, og det gælder også Trine. Men min fornemmelse er helt klart, at Karin og Maibritt Kviesgaard, der var med derovre, tilslutter sig holdet og bliver sæsonen ud og måske længere afhængig af deres kontrakter, siger Erik Hedegaard.

Trine Troelsen forlader SK Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce