Trine Jensen: Jeg vil så gerne spille


Trine Jensen: Jeg vil så gerne spille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

27-årig GOG-spiller har bevaret humøret trods endnu en skade

HÅNDBOLD: - Jeg vil så gerne kunne spille. Specielt fordi der er så mange andre bagspillere på holdet, der er skadet.

Ordene kommer fra Trine Jensen, der endnu engang er på skadeslisten hos GOG-damerne - denne gang med en fibersprængning i højre læg.

27-årige Trine Jensen, der specielt har været plaget af knæproblemer i sin karriere, er helt sikkert ikke med i aftenens kvartfinale i pokalturneringen, hvor GOG på udebane møder Ikast-Brande EH.

Trine Jensen var ellers ved at komme godt ind i den nye sæson, da hun måtte udgå i 2. halvleg af GOG's ligakamp mod Aalborg DH.

- Jeg ved ikke, hvornår jeg er tilbage. Men jeg håber da, det er hurtigt, lyder det fra Trine Jensen, der trods de tilbagevendende skader ikke overvejer et karrierestop.

- Nej, dér er jeg ikke. Lægproblemerne er jo en lille skade... Så længe knæet bare holder. Jeg har kontrakt med GOG denne sæson med, og så må vi jo se til den tid. Men selvfølgelig irriterer skaden mig. Nu havde jeg lige håbet på en sæson uden skader, lyder det fra Trine Jensen.

100 procent fokus

Ikast-Brande har fået en god start på sæsonen i ligaen - blandt andet med sejr hjemme over KIF Vejen og uafgjort ude mod SK Århus. Efter fire kampe har Ikast-Brande fem point og ligger nummer fire. GOG ligger tredjesidst med to point efter to noget ærgerlige nederlag til Aalborg DH og Horsens HK.

- Vi lavede for mange fejl i de to kampe - blandt andet fordi vi på grund af skader har måtte spille med en noget urutineret bagkæde. Men egentlig har der været opløftende momenter i begge kampe, og vi tror på chancen for at tage en sejr i Ikast. Det vil vi i hvert fald gå 100 procent efter, fastslår GOG-træner Kenneth Sahlholdt.

Fremgang hos Line

Det går fortsat fremad med kampformen hos nyopererede Line Jørgensen, der dog lige skal have skudt sig rigtigt ind, mens Nikoline Nielsen, Marianne Rokne, Anette Hovind Johansen - og altså Trine Jensen - fortsat er på den fynske skadesliste.

GOG skal især have fokus på Ikast-Brandes kontrafase. I de første fire ligakampe har jyderne således scoret godt en tredjedel af holdets mål på kontraløb.

GOG satser på pokalturneringen - blandt andet fordi den kan være en genvej til europæisk håndbold.

Trine Jensen: Jeg vil så gerne spille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce