Tredje nederlag på stribe til Gudme HK

Spillerne fra Gudme HK fik torsdag aften kærligheden at føle mod et af topholdene, Skanderborg Håndbold. Foto: Karsten L. Sørensen

Tredje nederlag på stribe til Gudme HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gudme HK sat på plads i Skanderborg, hvor nummer tre i rækken satte turbo på i anden halvleg og vandt med 10 mål.

Håndbold: Oprykkerne til 1. division, Gudme HK, ligner mere og mere et hold, der må ud i playoff-kampe, der skal afgøre, om fynboerne bliver i rækken.

Torsdag aften blev det således til tredje nederlag på stribe - denne gang med en snitter på 18-28 efter 10-14 ved pausen - til Skanderborg Håndbold.

Nederlaget var ikke uventet, idet Skanderborg som nummer tre i rækken aktuelt ligger på den plads, der udløser playoff-kampe om adgang til landets bedste række. EH Aalborg og Sønderjyske ligner de to direkte oprykkere til ligaen.

Gudme HK har 13 point på en 11. plads. Der er seks point ned til til AGF på den første direkte nedrykningsplads. Et forspring, Gudme HK vel ikke sætter over styr.

I Skanderborg afgjorde hjemmeholdet tingene endeligt i starten af anden halvleg efter en ellers meget lige første halvleg. Efter 10 minutter førte jyderne med syv mål - 20-13 - og det tvang cheftræner Thomas Brandt Nyegaard til at tage en timeout. Men Skanderborg stramme skruen yderligere og endte altså med at vinde opgøret med hele 10 mål.

Topholdet næste gang - i Gudme

- Vi kunne godt være gået til pausen med uafgjort, hvis vi havde været lidt skarpere i afslutningerne, men i anden halvleg var Skanderborg bare et bedre hold. Hjemmeholdet viste forskellen i placeringerne i rækken. Skanderborg lavede næsten ingen fejl, lød det realistisk efter kampen fra Thomas Brandt Nyegaard.

En af Gudme HK's profiler, Cecilie Nordstrøm - der både har stor betydning i forsvaret og som scorer mange mål - var ikke med i opgøret på grund af problemer med sin ene arm.

Johanne Matzen blev fynsk topscorer med syv mål - heraf fem på straffekast.

24. februar tager Gudme HK mod topholdet EH Aalborg i Gudme.

Tredje nederlag på stribe til Gudme HK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce