Tredje nederlag i træk til Bulldogs

Dale Mitchell fra Odense Bulldogs og Gentoftes første målscorer i søndagens kamp, Joonas Riekkinen (18). Billedet er fra de to klubbers møde i Odense 12. januar. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Tredje nederlag i træk til Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dårlig uge for Odense Bulldogs blev rundet af med endnu et nederlag, da Gentofte vandt 2-1. Bulldogs er nu hårdt presset i kampen om slutspilspladserne.

Ishockey: Uge 4 skal hurtigst muligt gå i glemmebogen hos Odense Bulldogs. Søndag tabte Bulldogs for tredje gang i denne uge, da Gentofte Stars hjemme vandt 2-1 foran 382 tilskuere.

Bulldogs er nu røget ned på femtepladsen med 70 point, og holdene bagfra presser for alvor på, og der skal ikke mange flere fejltrin til, før Bulldogs havner uden for top-seks, som giver direkte adgang til slutspillet. Der er nu kun fem point ned til Rungsted på syvendepladsen.

Holdene fra plads 3 til 8 ligger inden for 13 point: Frederikshavn 73 point, Rødovre 70 point, Odense 70 point, Esbjerg 66 point, Rungsted 65 point og Gentofte 60 point, alle for 42 kampe.

I sidste sæson slog Gentofte Odense ud af slutspillet i semifinalerne, men i denne sæson har Bulldogs haft et fornuftigt tag på Gentofte med tre sejre i de fire første indbyrdes kampe.

Men i sæsonens femte møde var Gentoftes finske krigere skarpest. Joonas Riekkinen scorede til 1-0 midt i første periode, og Julius Nyqvist til 2-0 to minutter inde i anden periode i powerplay.

Det lykkedes kun Bulldogs at passere den lille finske keeper Teemu Seppänen én gang. Det skete midt i tredje periode, hvor den nye canadiske angriber, Ned Lukacevic, fik scoret sit første mål for Bulldogs, assisteret af Søren Nielsen og Henrik Nielsen.

I de sidste minutter pressede Bulldogs på for en udligning, men pucken gik ikke Odenses vej, og Gentofte tog alle tre point i en kamp, hvor Bulldogs fik syv udvisninger og Gentofte fem.

Bulldogs spiller i den kommende uge kun én kamp - på torsdag ude mod Rødovre, der søndag imponerede med en udesejr på 2-1 på et sejrsmål to minutter før tid af Morten Andreasen over de formstærke pokalmestre Aalborg Pirates.

Der resterer otte runder af grundspillet.

Tredje nederlag i træk til Bulldogs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce