Tre bisser overgår Suarez på karantænelisten


Tre bisser overgår Suarez på karantænelisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Luis Suarez' 10 spilledages karantæne er den fjerdelængste straf for unoder på banen i Premier League.

Med 10 kampes karantæne er Liverpool-angriberen Luis Suarez blevet straffet hårdt for sit bizarre bid i armen på Branislav Ivanovic i søndagens kamp mod Chelsea.

Men trods den lange karantæne må Suarez nøjes med en fjerdeplads på bissernes top-10 i den engelske Premier League: Tre spillere har tidligere fået længere karantæner for unoder på banen.

Helt i top ligger Manchester Uniteds iltre franskmand Eric Cantona, der i januar 1995 følte sig så provokeret af en fan af modstanderen Crystal Palace, at han angreb tilhængeren med et kung-fu-spark hen over reklamebanden.

Det kostede Cantona otte måneders udelukkelse fra fodbold og 120 timers samfundstjeneste.

Da han vendte tilbage i en kamp mod Liverpool i oktober samme år, havde Manchester United i mellemtiden spillet 23 ligakampe uden franskmandens deltagelse.

Som nummer to på listen finder man den daværende Queens Park Rangers-spiller Joey Barton, der på sidste sæsons sidste spilledag gik amok i kampen mod Manchester City.

Først blev han smidt ud for at lange en albue i ansigtet på Carlos Tévez, og på vej ud af banen sparkede han Sergio Agüero ned. FA takserede den opførsel til 12 kampe på sidelinjen.

Den nuværende Sunderland-manager Paolo Di Canio presser sig også ind foran Suarez.

Di Canio fik i 1998 11 spilledages karantæne, da han som spiller for Sheffield Wednesday blev så vred over en dommerkendelse, at han skubbede kampens dommer omkuld.

Luis Suarez er til gengæld den eneste, der optræder to gange på top-10-listen. I sidste sæson fik han otte spilledages karantæne for racistiske ytringer mod Manchester Uniteds Patrice Evra.

På listen er ikke medtaget karantæner for overtrædelser af dopingbestemmelserne, som har kostet blandt andre Mark Bosnich og Rio Ferdinand lange straffe.

Tre bisser overgår Suarez på karantænelisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce