Travløb: Bad Moon Rising gjorde sin pligt

Bad Moon Rising og Birger Jørgensen på en tidligere fynsk visit, der ligesom denne fredag sluttede med sejr. Foto: Lasse Hansen

Travløb: Bad Moon Rising gjorde sin pligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På en stormomsust eftermiddag på væddeløbsbanen var det favoritterne, der dominerede.

Hestevæddeløb: En sejr til den største favorit og tre sejre på dagen til Steen Juul. Så bør det stå klart for enhver med lidt travforstand, at løbene på Fyens Væddeløbsbane ikke blev et orgie i store gevinster til spillerne.

Den største favorit var derbytreeren Bad Moon Rising, der gjorde sin pligt i den indledende V5-afdeling. Bella Toft, der stor 20 meter foran i løbet, gjorde forbløffende fin modstand, men Bad Moon Rising var stærkest i opløbet, og selv om der ikke var den store optiske forskel i mål, så var sejren ganske sikker til Birger Jørgensen og Bad Moon Rising, der måtte ned på den for de aktuelle betingelser yderst respektable vindertid på 1,15,1.

Da lokale Ole Bender for nogle uger siden modtog Bazire Trøjborg i træning, var forventningerne store til den fartfydte, men ustabile, hest. I første start for Bender gik Bazire fejlfrit, men tabte alligevel klart til Captain Cook. Ved fredagens løb mødtes de to igen, og denne gang galopperede Bazire Trøjborg efter trekvart omgang. Terræntabet var dog ikke voldsomt stort, og i slutfasen var Bazire Trøjborg helt overlegen. Fint stykke arbejde af Ole Bender, som nok skal få glæde af den vanskelige hest.

Operation venter

Dagens mand på den fynske oval var som talløse gange før i denne sæson Steen Juul. Han vandt V5's tredje afdeling med Gordon Dahl-trænede Guts For Glory, der egentlig så slået ud af flere omgange, men bed fint fra sig i slutfasen. Dernæst fulgte Chock Nock, der var næsten lige så stor favorit som Bad Moon Rising. Efter en rolig start satte Juul sig udvendig på den førende blot for at sige farvel og tak til sidst. Det er en hest fra meget omtalte Stald Jokeren, som der er store årgangsløbsambitioner med.

Efter V5 vandt Juul endnu en sejr med en Gordon Dahl-trænet hest, Cutthecrap, som der virkelig ikke var noget nonsens med, for det blev dagens mest overlegne sejr. Så tre sejre i fire køreture til Steen Juul, der efter løbene afslørede, at han med stor sandsynlighed underkaster sig en hofteoperation i løbet af december. Og det vil jo i givet fald betyde en lang pause fra sulkyen for årets mest succesfulde danske travtræner.

Den eneste hest, som Steen Juul svigtede med på dagen, var favoritten Peakadilly, der i sidste V5-afdeling galopperede chancerne bort. Det banede vejen for en lidt overraskende sejr til Vaya Con Dios, der med Henrik Lønborg i sulkyen førte fra start til mål. Hvilket løftede dagens V5-gevinst væk fra det rene ingenting.

Travløb: Bad Moon Rising gjorde sin pligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce