Transsylvansk trip til HC Odense

Sarah Iversen, her i jubel over en scoring mod Tertnes i lørdags, og HC Odense får brug for den optimale girl-power i Transsylvanien.
Foto: Kim Rune

Transsylvansk trip til HC Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rumænske Brasov er næste opgave for Liga-kvinderne. HC Odense trak efter sejren over norske Tertnes en giftig opgave, idet turen går til Brasov i EHF-cup'ens kvartfinale.

Der venter en speciel udfordring på HC Odenses kvinder i næste runde af EHF-Cup'en.

HCO trak rumænske Brasov i kvartfinalen, og første kampe er den 20.-21.-februar.

Nyheden slipper ud, netop som HC Odense i disse sekunder, minutter og halve timer er ved at berede det pressemøde, hvor man vil præsentere "markant" nyt, og Sport Fyn har peget på ansættelse af Jan Pytlick som ny HCO-træner som den giraf, der pakkes ud på pressemødet, der indledes på Hotel RAdisson H. ØC: Andersen midt i eventyrkvarteret.

Næste drama og eventyr.

For i kulissen kan HCO-topledelsen allerede begynde at berede trippet til Rumænien.

Brasov er højborg i den mystiske provins Transsylvanien, der som bekendt rummer frygtede skabninger.

Brasov ligger durk i midten af Rumænien, mellem hovedstaden Bukarest og Sortehavet, og nu skal klubben i gang med nogle spændende logistiske udfordringer, der meget vel kan havne i en flytur til Bukarest, og derefter en herlig bustur til Brasov.

Sport Fyn kan ikke i denne middagsstund tirsdag vurdere de danske chancer, men alle kender den rumænske håndboldkultur, og HC Odense skal formentlig finde de allerøverste omdrejninger, hvis holdet skal avancere til semifinalerne.

Transsylvansk trip til HC Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce