Tranborg ramte plet mod Tyskland: Det måtte jo komme

Mette Tranborg scorede fem gange på seks forsøg mod Tyskland, der blev slået 21-17. Sejren sendte Danmark i kvartfinalen, hvor Sverige venter på tirsdag.

Tranborg ramte plet mod Tyskland: Det måtte jo komme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mette Tranborg har under VM været udsat for kritik i det danske angreb, men mod Tyskland tordnede hun mål ind.

Landsholdets Mette Tranborg leverede en pragtpræstation, da Danmark søndag slog Tyskland og spillede sig i VM-kvartfinalen.

Den 21-årige højreback har af håndboldkommentatorer været kritiseret for at tage for lidt ansvar i det danske angrebsspil og holde igen, hvis hun har brændt et par chancer.

I sejren på 21-17 over Tyskland tordnede Tranborg fem gange bolden i mål på seks forsøg.

- Ja, det skulle komme på et eller andet tidspunkt.

- Jeg bliver ved med at køre på og tager de chancer, der er. Og så kom det mod Tyskland, og det er jeg helt vildt glad for, siger Mette Tranborg.

- Det er dejligt at score, men det er ikke afgørende for mig. Det vigtigste er at vinde, siger hun.

Mette Tranborg scorede blot ti gange sammenlagt i fem gruppekampe, hvilket affødte kritik fra flere håndboldkommentatorer.

Odense-spilleren mener dog ikke selv, at hun har overladt for meget ansvar til eksempelvis Stine Jørgensen, der har skudt meget mere på mål.

- Jeg synes, at jeg har taget de chancer, som jeg har set. Dem har jeg så bare ikke scoret på. Det gjorde jeg mod Tyskland, og det vil jeg da se, om jeg kan fortsætte med.

- Jeg gjorde ikke noget anderledes mod tyskerne. Jeg kom med den fart og hastighed, som efter min mening gør mig god, og så fik jeg puttet dem ind, siger hun.

Målmand Sandra Toft føler sig sikker på, at præstationen mod Tyskland vil løfte Mette Tranborg.

- Sejren giver noget selvtillid og hår på brystet til især de unge spillere.

- Tranborg spillede en superkamp foran så mange tilskuere, som hun måske ikke har prøvet før i en vigtig kamp, siger Sandra Toft.

Trods løbende kritik har landstræner Klavs Bruun Jørgensen stædigt holdt fast i Mette Tranborg og rost hende efter næsten hver eneste kamp. Især for hendes forsvarsspil.

- Det handler om selvtillid og tillid. Vi har gennem turneringen prøvet at give spillerne så meget tillid som muligt. Især dem, der skal bære meget. Og det belønnede Tranborg på fornemmeste vis mod Tyskland, siger landstræneren.

Danmark møder tirsdag Sverige i kvartfinalen. Opgøret spilles i Leipzig og er foreløbig programsat til klokken 17.30. Det kan dog blive ændret.

Tranborg ramte plet mod Tyskland: Det måtte jo komme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce