Træningspas i OB på auktion


Træningspas i OB på auktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: OB har besluttet at bortauktionere et træningspas med klubbens superliga-mandskab for at støtte ofrene for naturkatastrofen i Asien.

Højestbydende vinder - ud over en fodboldoplevelse med Miti & Co. - også en komplet spillerdragt, samt fodboldstøvler og en bold.

- Hændelsen i Asien er dybt tragisk, og OB A/S vil gerne gøre noget for at hjælpe de mange, der lider nød. Derfor har vi besluttet at bortauktionere en træningsdag med SAS Ligaholdet. Vi håber naturligvis, at budene på denne enestående oplevelse bliver rigtig høje, siger OB-træner Klavs Rasmussen til OB's hjemmeside.

Populært initiativ

Træningspasset gennemføres efter nærmere aftale med højestbydende, så der kan tages hensyn til den planlagte træning i Ådalen.

Det er ikke nødvendigvis køberen, der skal deltage i træningen.

Oplevelsen kan foræres til familie eller venner.

Initiativet er populært blandt spillerne i OB's superliga-trup.

- Der er ingen tvivl om, at tragedien i Asien har berørt alle dybt. Som danskere har vi pligt til at hjælpe ofrene, fordi vi har mulighederne og ressourcerne til det. Og jeg synes, det er en rigtig god idé, når vi i OB kan gøre det via vores arbejde, siger OB's anfører Nicolai Stokholm til OB Online.

For at afgive sit bud skal man gå ind på www.lauritz.com og klikke på linket "danskernes indsamling".

Lidt før klokken 20 i aftes lød højeste bud på 8000 gode danske kroner.

Træningspas i OB på auktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce