Torben Sørensen står for sidste gang i spidsen for Otterup, inden han skifter til Tønder og håndboldligaen. Fynboerne møder HIK i pokalturneringen.

Håndbold: Når Otterup onsdag aften skal til Hellerup for at møde HIK i pokalturneringens sjette runde, bliver det samtidig sidste kamp for cheftræner Torben Sørensen, der fra juli skifter Nordfyn ud med Nordschleswig, når han skal være ligatræner i Tønder. Derfor vil han nok være ekstra opsat på at få et godt resultat, så han slutter sin tid i klubben godt af.

Han har også gode muligheder for at få det resultat, han ønsker sig, for mens Otterup reddede sig på fornem vis i 1. division med en imponerende slutspurt, der kastede seks sejre af sig i syv kampe, måtte HIK gå den tunge gang ned i 2. division, efter holdet sluttede næstsidst.

Også de indbyrdes kampe har Otterup med sig, for efter de to hold spillede uafgjort i Hellerup i sæsonens første kamp, vandt Otterup det omvendte opgør med syv mål i januar. Ved den lejlighed blev Mats Krog topscorer med seks mål.

Kampstart er klokken 20.00 i Maglegårdshallen.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Odenseredaktionen, hvor jeg skriver om stort og småt i byen og kommunen.