Den finske træner i Odense Bulldogs, Kari Rauhanen, stopper af personlige årsager efter blot to måneder på posten. I stedet er svenske Mikael Gath hyret som ny cheftræner.

Ishockey: Trods en fornuftig sæsonstart skal Odense Bulldogs have ny træner. Efter blot to måneder på posten har finske Kari Rauhanen valgt at stoppe som cheftræner i den fynske ishockeyklub. I en pressemeddelelse angiver klubben "personlige årsager" til, at den finske træner har valgt at stoppe.

I stedet har bestyrelsen i Odense Bulldogs valgt at ansætte svenske Mikael Gath som ny træner.

- Mikael Gath er en rutineret træner, der sidst har trænet Rögle i den svenske hockeyliga. Vi har haft kig på Mikael tidligere og glade for, at han er klar til at springe til så hurtigt, siger Henrik Benjaminsen, bestyrelsesformand i Odense Bulldogs.

Mikael Gath har været assisterende træner i Rögle i flere sæsoner, men han blev opsagt i januar.

"Mikael Gath har en lang karriere som spiller bag sig, hvor han var kendt for altid at give sig 100 procent for holdet, og det er også den filosofi, han bruger som træner. Mikael er en stærk hockeycoach på det taktiske område og har en stærk karisma, der viser sig både på og udenfor banen", skriver klubben i pressemeddelelsen.

41-årige Mikael Gath tiltræder med øjeblikkelig virkning og er dermed allerede i aktion som træner i fredagens kamp ude mod Aalborg.

Odense Bulldogs har ikke været i kamp siden 1. oktober, hvor det blev til en udesejr på 4-2 ude over topholdet Herning. Odense Bulldogs har hentet flere markante sejre over jyske hold, men har til gengæld tabt flere kampe til sjællandske hold. Odense Bulldogs ligger lige nu på en delt fjerdeplads i Ishockeyligaen med 17 point for ni kampe.

 

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.