Traditionsfyldt bordtennisstævne

50-årige Allan Bentsen er stadig med i den danske bordtenniselite, og den fynskfødte bordtennisveteran er topseedet ved weekendens stævne i Odense Idrætshal. Foto: Morten Rode

Traditionsfyldt bordtennisstævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-Bordtennis afvikler i weekenden for 70. gang det årlige stævne med mere end 300 bordtennisspillere i aktion.

Bordtennis: OB-Bordtennis er i weekenden for 70. gang siden 1949 er vært for klubbens årlige store bordtennisstævne.

I Odense Idrætshal spiller mere end 300 bordtennisspillere i weekenden op mod 2000 bordtenniskampe på 37 borde fordelt i to haller.

Det er ung og gammel samt bredde og elite, der samles omkring det, der kaldes "verdens hurtigste spil", oplyser Asger Raahauge Rasmussen fra OB-Bordtennis.

Lørdag eftermiddag klokken 14-18 spilles de afsluttende kampe i de to senior eliterækker med finaler fra cirka klokken 16.30.

Hos herrerne er det kinesiske Meng Sheng fra JN Academi og den evigt unge eksilfynbo på 50 år, Allan Bentsen, Roskilde, som er seedet i top, mens OB's egen Morten Hyrup og landsholdsaktuelle Tobias Rasmussen er de to næste i seedningsrækken.

De flerdobbelte danske mestre Pernille Agerholm, BTK Viby og Mie Jacobsen, Sisu/MBK, er seedet øverst hos damerne efterfulgt at OB's egen Trine Grauholm og Hvidovres unge talent Jocefina Haagensen.

Nederlag mod Viby

I mændenes 1. division tabte OB-Bordtennis forleden 2-5 hjemme mod Viby.

Rasmus Klein-Døssing og sæsondebutanten juniorspilleren Lukas Bonderup stod for de to fynske sejre.

I Morten Hyrups fravær fik 14-årige Noah Hvid sin første optræden på bord 1 og mødte her eks-landsholdsspiller Tobias Lau, som det unge talent pressede ud i fem tætte sæt, men han måtte til sidst bøje sig for rutinen.

OB, der er oprykkerhold, holder trods nederlaget jul på rækkens tredjeplads.

Traditionsfyldt bordtennisstævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce