Tottenham nedlægger mestrene i forrygende comeback


Tottenham nedlægger mestrene i forrygende comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gareth Bale, Clint Dempsey og Jermain Defoe scorede alle i kampens sidste kvarter, da City blev slået 3-1.

Tottenham leverede et fremragende comeback, da Gareth Bale og co. søndag eftermiddag vandt med 3-1 over de engelske mestre fra Manchester City.

Bale cementerede sejren, efter at først Clint Dempsey og dernæst Jermain Defoe havde scoret for Tottenham i en hæsblæsende afslutning på topkampen.

Samir Nasri gav ellers gæsterne fra Manchester City en fremragende start på kampen på White Hart Lane, da franskmanden allerede efter fem minutter gjorde det til 1-0.

City havde flere gode chancer til at øge i første halvleg, hvor der var klasseforskel på de to mandskaber.

Selv om Tottenham flere gange blev udstillet foran hjemmepublikummet, så fik holdet alligevel rejst sig og leveret en afslutning, der vil blive husket meget længe i det nordlige London.

Med et kvarter tilbage af kampen lagde Gareth Bale en flad bold over mod den fjerneste stolpe, og hele Citys forsvar blev fanget på de forkerte fødder. Bolden nåede helt over til Clint Dempsey, der nemt kunne udligne til 1-1.

Hjemmeholdet forstod i den grad at gribe momentum, og bare fire minutter senere blev hurtige Jermain Defoe sendt af sted i en løbeduel med Citys Vincent Kompany.

Kompany blev sat af med et smart træk ind i banen, og så lagde Defoe ellers bolden i mål til 2-1 ude ved den fjerne stolpe.

Tilskuerne på White Hart Lane havde knapt jublet færdig, før Gareth Bale løb en stikning op og vippede den over en fremstormende Joe Hart i City-målet til 3-1.

Tottenham havde hårdt brug for sejren i kampen om Premier Leagues tredjeplads, der garanterer en plads i Champions Leagues gruppespil i næste sæson.

Arsenal indtager i øjeblikket tredjepladsen med 63 point, mens Chelsea og Tottenham har 61 point.

Manchester City må nu sande, at det næsten er matematisk umuligt at hente Manchester United på førstepladsen i Premier League.

Tottenham nedlægger mestrene i forrygende comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce