Torsten Laen bliver sportschef i GOG

Torsten Laen trækker igen i den gule trøje - nu som sportschef. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Torsten Laen bliver sportschef i GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere stregspiller, der stoppede sin karriere efter sidste sæson, er tilbage i GOG.

For lidt mindre end tre måneder siden fik Torsten Laen lagt karrierens sidste medalje om halsen, da han sammen med holdkammeraterne i GOG lod sig hylde som bronzevinder. Samtidig lod Laen sig nemlig pensionere som håndboldspiller.

Sport Fyn har tidligere kunnet skrive, at der muligvis lurede en fremtid for Laen i klubben på Sydfyn. Onsdag stod det så klart, at den tidligere streg skal være sportschef - en ny funktion i klubben.

- Vi er rigtig glade for, at vi fortsat kan trække på Torstens mange kompetencer i vores kamp for at etablere GOG som et fast tophold i den bedste række. Torsten kommer til at indgå i et tæt samarbejde med administrationen, med trænerteamet Nicolej Krickau og Mathias
Albrektsen og så kommer han til at være et bindeled til spillerne, siger direktør Kasper Jørgensen i en pressemeddelelse om aftalen, der er trådt i kraft. Direktøren tilføjer:

- Det er en helt ny funktion i GOG, og der er ingen tvivl om, at vi skal tilpasse setuppet løbende, så vi får det mest mulige ud af de kompetencer, vi har i klubben. Som en top 4-klub er det også oplagt, at vi sørger for at have et top-4 setup bagved, og det er det, vi stiler mod at opbygge.

Indsatsen for at finde det perfekte sportslige setup glæder Torsten Laen sig til at komme i gang med. Han siger:

- Det er jo relativt kort tid siden, at jeg sluttede med at spille håndbold, så jeg er stadig helt tæt på klubben, på spillerne og på trænerteamet. Jeg har ganske vist ikke savnet sæsonopstarten, men jeg glæder mig meget til at få en ny dimension med af sporten, hvor jeg nu kommer om på den anden side af bordet. Han tilføjer:

- Alt det sportslige er jo på plads til den sæson, der begynder nu, så vi skal snarere arbejde med alle de faktorer, som vi kan optimere. Det betyder, at jeg skal sparre med trænerteamet, at jeg skal være med til at sikre, at vi har trivsel i truppen, og så skal jeg være Kasper Jørgensens forlængede arm i det administrative arbejde, når det giver mening.

Torsten Laen bliver sportschef i GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce