Topspiller forlader kriseramt HCO-skude

Backen Pernille Holst Larsen - fra HC Odense til Viborg HK.
Foto: ROBERT WENGLER

Topspiller forlader kriseramt HCO-skude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pernille Holst Larsen den næste i rækken til at sige farvel til fynsk håndbold. Hun tiltræder i Viborg HK

Der er efterhånden ikke meget tilbage af det økonomisk hårdt ramte ligahold, HC Odense.

Fredag aften stod det således klart, at den ene af holdets to etablerede landsholdsspillere, Pernille Holst Larsen, også forlader det fynske ligaprojekt på spindesiden. Pernille Holst Larsen skal i stedet optræde i den grønne bluse hos Viborg HK i de to kommende sæsoner.

- Vi er meget glade for at kunne fortælle, at vi har indgået en aftale på to år med Pernille. Hun er trods sin relativt unge alder allerede en erfaren spiller, som komplementerer vores i forvejen stærke trup rigtig godt. Hun er også en alsidig to-vejsspiller, der ikke mindst har nogle stærke kompetencer som forsvarsspiller, hvor hun kan bruges mange steder. Pernille er samtidig en humørfyldt pige med en masse positive personlige egenskaber, så jeg er sikker på, at hun vil falde rigtig godt til i Viborg, siger Viborg HK's nyudnævnte sportschef, Susanne Munk Wilbek.

Pernille Holst Larsen ser selv meget frem til at prøve kræfter med nye store udfordringer i Viborg. I en pressemeddelelse fra Viborg HK siger hun:

- Der tegner sig et rigtig godt hold, hvor der også kommer nogle dygtige unge spillere med stor gejst til klubben. Derfor tror jeg tror absolut også, at muligheden for at komme i DM-finalen er rigtig stor, selv om det selvfølgelig kommer til at kræve hårdt arbejde. Jeg håber, at jeg selv kan bidrage en hel masse for at få det til at ske. Min primære force er forsvarsspillet, men jeg synes også, jeg er kommet et godt stykke med den offensive del, og forhåbentlig får jeg muligheden for at vise mine evner i begge ender af banen.

- Jeg er meget sulten efter at prøve mig af på et højere sportsligt niveau og være med dér, hvor det er rigtig sjovt. Viborg HK er en rigtig storklub og muligheden for at komme hertil er helt fantastisk for mig. Jeg glæder mig meget til udfordringen, og jeg tror også meget på, at skiftet til Viborg HK, og de mange dygtige medspillere jeg får, kan være med til at skærpe mit eget spil og på den måde hjælpe mig i retning af at opfylde mit store mål om at komme med til OL i 2012.

HC Odense er fortsat i betalingsstandsning.

Topspiller forlader kriseramt HCO-skude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce