Tommy Møller: Dybt irriterende


Tommy Møller: Dybt irriterende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PROBLEM: Brønshøj og Holstebro slap for nedrykning - B1909's forberedelser har været forgæves
FODBOLD: Ganske som ventet besluttede DBU's bestyrelse i går at forære en gratis oprykning til Brønshøj og Holstebro. Det betyder, at Brønshøj skal spille i 1. division i denne sæson, og Holstebro skal spille med i landets tredjebedste fodboldrække.

Baggrunden for de to oprykninger er, at Aalborg Chang tidligere på ugen besluttede sig for at trække sine hold. Chang havde tidligere en eliteoverbygning, FC Nordjylland, der spillede i 1. division, men den lukkede, da pengemanden Ole Bach Jensen valgte at koncentrere sig om kvindehåndbold (Aalborg DH).

Tilbage stod Aalborg Chang med en licens til at spille i 1. division, men klubben ville ikke risikere en skrøbelig økonomi ved at deltage i landets næstbedste række og valgte derfor at trække sine hold.

Den ledige plads i 1. division overtages af Brønshøj, der var den bedst placerede nedrykker fra rækken i sidste sæson. Brønshøjs plads i 2. division overtages af Holstebro Boldklub ud fra samme begrundelse.

Det betyder, at Brønshøj i weekenden skal spille med FC Fredericia, mens Holstebro får fornøjelsen af B1909.

Forberedelse spildt

Dermed er ugers forberedelse spildt for B1909, som specifikt har trænet frem mod kampen i Brønshøj.

- Det er dybt irriterende. Vi har brugt meget tid på at forberede os, se deres kampe og planlagt taktik og træning efter det. Nu skal vi pludselig møde Holstebro, men vi ved ikke engang, om det bliver lørdag eller søndag, siger B1909-træner Tommy Møller Nielsen med en sort sky hængende over hovedet.

Først i dag klokken 12 ved han og resten af holdet, hvilken dag de skal hoppe på bussen mod Midt- og Vestjylland.

- Heldigvis har Holstebro ikke haft så menge udskiftninger, siden vi spillede mod dem sidst, så nu skal vi bare have de gamle rapporter og oplæg frem igen, siger Tommy Møller Nielsen, der ikke mener, at den pludselige ændring af planer kommer til at få betydning for spillerne i Holstebro.

- Det er vores første kamp, og vi glæder os - og egentlig er den eneste forskel vel bare, at vi skal køre mod vest i stedet for, siger Tommy Møller Nielsen ironisk.

Tommy Møller: Dybt irriterende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce