Tommy Bechmann: Bundholdene er trætte af os


Tommy Bechmann: Bundholdene er trætte af os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderjyske vandt en imponerende sejr på 4-1 over OB. Tommy Bechmann lyste op med to mål hos sønderjyderne.

Tommy Bechmann kunne glæde sig over en livsvigtig sejr på 4-1 over OB. Det var de formstærke sønderjyders tredje sejr på stribe. Sønderjyderne har dermed kurs mod overlevelse i Superligaen endnu en gang.

- Vi topper lige p.t. Vi ved, hvad det handler om, og det er overlevelse. Og for tiden har vi selvtilliden. Mod Brøndby skabte vi chancer, og i dag skaber vi endnu flere chancer, siger Tommy Bechmann.

- Jeg tror, at nogle bundhold er trætte af os, at vi kommer ind i den her stime. Vi vinder med tre mål igen, og målscoren kan blive afgørende, siger han.

Han stod bag den vigtige udligning kort før pausen, og i starten af anden halvleg sørgede anfører Henrik Hansen for 2-1. Resten af kampen dominerede Sønderjyske stort.

- Da vi scorer til 2-1, stopper OB næsten med at spille. Det er måske vores fortjeneste, fordi vi kører hårdt på hele tiden, siger Tommy Bechmann.

Tommy Bechmann blev skiftet ud i slutminutterne, og kort efter fik Sønderjyske et straffespark. Hallgrimur Jonasson misbrugte, og dermed har Sønderjyske misbrugt seks straffespark på stribe.

- Der var nogle lægmuskler, som ikke tillod mig at skyde i dag. Jeg får vist chancen på straffespark næste gang, siger Tommy Bechmann.

Han erkender, at det ikke burde være muligt at misbruge så mange straffespark på stribe. Selv har han ikke været blandt skytterne.

- Ja, det er lidt statistisk usandsynligt, men i dag gør det ikke så meget. Man kan grine lidt af det, når vi scorer fire mål og har chancer til flere. Og næste gang scorer vi på straffespark, siger Tommy Bechmann med et smil.

Tommy Bechmann: Bundholdene er trætte af os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce