Speedwayverdensmester Nicki Pedersen melder sig næsten i 100 procent topform efter fredagens træning forud for lørdagens VM-Grand Prix i Leszno trods sin brækkede tommelfinger
Nicki Pedersen lyste af lettelse efter fredagens træning i polske Leszno forud for lørdagens Grand Prix - det andet i den nye VM-sæson. For første gang siden sit styrt for 10 dage siden i et løb i Sverige, der resulterede i en brækket tommelfinger, sad den tredobbelte fynske verdensmester atter på en speedwaycykel i forbindelse med fredagens træning. Og træningen gik godt.

- Nicki følte, han havde fuld kontrol over sin cykel, og han mærkede kun en snurren i fingeren. Så han føler sig rigtig klar, lød det fra Lars Holm, Nicki Pedersens personlige rådgiver, efter træningen.

Nicki Pedersen selv var tavs over for pressen. Han har valgt ikke at give flere interviews op til Grand Prixet i Leszno.

- Det har været meget turbulente to uger, så vi føler, det rigtige er, at Nicki har fred tuil at koncentrere sig, siger Lars Holm.


Danskeropgør i 1. heat - læs Fyens Stiftstidende, lørdag
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Skuffende aften for Nicki P. i Polen

Skuffende aften for Nicki P. i Polen

Nicki P. frygter at miste VM-tronen

Nicki P.: Jeg kører i Leszno

Nicki P.: Jeg kører i Leszno