Tom Brady efter premieresejr: Det var specielt for mig


Tom Brady efter premieresejr: Det var specielt for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Quarterbacken Tom Brady prellede elegant af på de spørgsmål, der vedrørte deflategate-sagen.

Tom Brady har lagt deflategate-sagen om de for lidt pumpede bolde i en NFL-kamp fra sidste sæson bag sig.

New England Patriots-quarterbacken blev spurgt flere gange efter 28-21-sejren over Pittsburgh Steelers, hvordan den seneste tid har været, hvor sagen har fyldt meget i USA.

- Jeg var ret spændt, siger Tom Brady ifølge nfl.com, men skiftede hurtigt tema og beskrev i stedet den sportslige optakt til NFL-premieren.

Veteranen leverede fire touchdown-pasninger, og 25 ud af 32 pasninger lykkedes for amerikaneren, da New England Patriots slog Pittsburgh Steelers.

- Det var en speciel aften for mig. Det er altid sjovt at være tilbage på banen. Det var en herlig sejr. Gutterne spillede godt i en hård kamp, siger 38-årige Brady.

Holdkammeraten Rob Gronkowski, som på fornem vis greb tre af de fire kast, som førte til touchdown, nød godt af Bradys kastearm.

- Han er vores leder og en fantastisk spiller. Han præsterede på et utrolig højt niveau, siger Rob Gronkowski.

Brady har brugt store dele af sommeren på at kæmpe mod anklagerne om, at han vidste noget om lufttrykket i de benyttede bolde.

Brady blev i første omgang idømt en karantæne på fire spilledage i deflategate-sagen, men en amerikansk domstol ophævede senere superstjernens karantæne, så han kunne spille premierekampen.

Sagen handler om, at Patriots bevidst skulle have fjernet luft fra holdets egne bolde i AFC-finalen mod Indianapolis Colts i januar. Dermed blev boldene lettere at håndtere.

Patriots vandt den omtalte kamp 45-7 og røg dermed i Super Bowl, som holdet vandt over Seattle Seahawks.

Tom Brady efter premieresejr: Det var specielt for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce