Togo-spillerne vil hjem


Togo-spillerne vil hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Togos spillertrup befinder sig angiveligt i lufthavnen, hvor de venter på at blive fløjet hjem efter fredagens skudattentat, der foreløbig har krævet to ofre.

Mandag skulle Togo have spillet åbningskamp mod Ghana ved African Nations Cup i Angola, men meget tyder på, at kampen ikke bliver til noget.

Selv om arrangørerne er fast besluttede på at spille turneringen, så har togoleserne ikke lyst til at spille. Årsagen er, at holdets bus fredag under en paskontrol blev beskudt af angolanske oprørere. Den voldsomme oplevelse har medført, at spillerne nu vil hjem. Ifølge flere medier sidder spillerne i lufthavnen og venter på næste afgang til Togos hovedstad.

- Vi venter på flyet, der kan få os tilbage til Lome. Vi prøver også at få de andre hold til at boykotte turneringen, siger Alaixys Romao, der spiller i franske Grenoble, til sportsavisen L'Equipe.

Kodjo Samlan, der er presseansvarlig for Togo i det afrikanske fodboldforbund CAF, holder dog fast i, at der indtil videre ikke er tale om, at Togo trækker sig fra turneringen. Han fortæller endvidere til nyhedsbureauet AFP, at antallet af dræbte efter attentatet er oppe på to. I første omgang hed det, at en buschauffør var blevet dræbt, men det passer ikke ifølge Samlan. Han siger, at de to dræbte er kommunikationschefen Stanislas Ocloo og assistenttræneren Abalo Amnalete.

Det var medlemmer af den angolanske oprørsbevægelse FLEC, der åbnede ild mod Togos bus, angiveligt for at få ram på de soldater fra regeringshæren, der bevogtede bussen.

Togo-spillerne vil hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce