Tørre tæsk til Allesø


Tørre tæsk til Allesø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

POKAL: Drømmestart blev til brat opvågnen, da kræfterne slap op
FODBOLD: Pokalkampe har alt det, der gør fodbold charmerende. Fight, spænding og drømmen om den lille sensation.

Men efter et par sæsoner med masser af pokaleventyr i det nordfynske, blev det i aftes særdeles meget hverdag igen for det lokale serie 1-hold, der efter endt sommerferie jagtede små sensationer hjemme mod Kolding fra 2. division.

Lovende start

For selv om det begyndte så lovende for de omkring 200 efterhånden forvænte tilskuere, da et indlæg fra Christian Jensen efter blot to minutter blev til et Kolding-selvmål og chok-føring til Allesø, så blev det en grum aften, hvor målmand Michael Rask må have fået en slem susen for ørerne.

Blot et par enkelte træningspas i benene viste sig pinefuldt utilstrækkelige for Allesø mod et Kolding-hold, der ellers virkede til at ryste i begyndelsen. Den kit, der skulle binde det fynske serie 1-forsvar sammen, var end ikke påbegyndt tørringen, da de første sten blev pillet ud med Koldings udligning efter 25 minutter, og så faldt muren fra hinanden med en lind strøm af lette, jyske kontra-scoringer, fordi Allesø satsede voldsomt med en på alle måder helt flad forsvarsformation som eneste værn mod den utilstrækkelige luft i lungerne. Og 1-15 var et uværdigt pokal-farvel.

- Det er simpelthen konditionen, der gør det, for vi er da ikke 14 mål dårligere end Kolding. De scorer så også på stort set alle deres chancer, og det må man jo give dem cadeau for. Men det er da ikke godt nok af os. Vi var nok klar over, at toget ville stoppe her, sagde anfører Jan Hummel, da dommer Kent Bøgelund omsider blæste til endeligt jysk tilbagetog.

På sidelinien blev der mumlet om blot en enkelt træningsaften op til kampen, men Jan Hummel mente nu, at det var lidt mere.

- Tre-fire gange er det vist blevet til, sagde han.

Kolding skal have ros for gennem i hvert fald en time at spille uhyre disciplineret og hele tiden skubbe boldene videre, til chancerne var optimale. Først i slutminutterne forfaldt dribleren Claus Pedersen til lidt for meget boldkæleri, og så kunne et dødtræt Allesø-forsvar komme lidt på plads imens.

Billard-stød

Før det var Pedersen med OB-opdragelsen blandt højdepunkterne med sine to billard-stød af et par mål.

Nu skal Allesø have støvlerne strammet lidt før starten på efterårssæsonen. Holdet er nummer otte i serie 1's pulje to, men der er kun tre point op til 1. pladsen.

Og selv om modstanden her er mere overkommelig end i aftes, så kræver det lidt mere af de lokale helte, end spillerne formåede mod Kolding.

Tørre tæsk til Allesø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce