Tøfting sigtes ikke for vold


Tøfting sigtes ikke for vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: AGF's temperamentsfulde midtbaneslider Stig Tøfting bliver ikke sigtet for vold. Det oplyser politiet i Århus.

- Vi har sigtet Stig Tøfting for et par mindre forseelser, som vil kunne medføre en bøde. Det er ikke sigtelser for overtrædelse af straffeloven og hermed altså heller ikke for overtrædelse af voldsparagrafferne, siger politiinspektør ved Århus Politi Bent Preben Nielsen.

Dermed risikerer den tidligere landsholdsspiller hverken voldssag eller fyring i AGF, og så burde alt jo være fryd og gammen.

Men AGF-direktør Frank Heskjær tøver alligevel med at ophæve den suspension fra kampe, som Tøfting har været underlagt, siden sagen kom frem.

Derfor er Stig Tøfting fortsat suspenderet.

- Der er ikke noget nyt i min verden, før jeg kender hele sagen, så det må vi sige, han er, siger Frank Heskjær.

Frank Heskjær har ellers talt med Stig Tøfting, der ifølge AGF-direktøren har fået meddelelsen fra politiet via telefon. Men det er ikke nok for Heskjær, som først vil tage en beslutning, når han har set hele sagen på skrift.

Sagen bliver først endeligt afgjort, når Stig Tøfting har taget stilling til bødeforlægget og muligheden for at prøve dette i retten.

Trafik-ballade

Episoden, der førte til, at Stig Tøfting blev anmeldt for vold, forløb lørdag eftermiddag. Stig Tøfting kom kørende i sin bil, og en fodgænger mente, at Tøfting kom lidt for tæt på, hvorefter fodgængeren rejste langfingeren.

- Manden råbte til mig: "Hvad fanden har du gang i, du var ved at køre mig over." Derefter gik han helt tæt på mig og råbte det igen. Jeg gav ham et skub i brystet med to hænder, så han røg to skridt baglæns, fortæller Stig Tøfting.

Var Stig Tøfting blevet dømt for vold, ville hans kontrakt med AGF blive ophævet.

Tøfting sigtes ikke for vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce