Tøfting anmeldt for vold


Tøfting anmeldt for vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Endnu engang er Stig Tøfting blevet anmeldt for vold, og AGF har suspenderet den tidligere landsholdsspiller fra klubbens kommende kampe, men han træner dog fortsat med truppen.

- Vi tager det meget alvorligt. Ifølge Stig Tøfting er det en meget lille sag, men derfor skal vi alligevel høre begge parter, inden vi går videre. Hvis det bare er en lille sag, så ville det være tåbeligt, om Stig skulle holdes uden for træningen. Så risikerer han bare at komme endnu længere bagud med genoptræningen, siger AGF-direktør Frank Heskjær til Århus Stiftstidende.

Episoden, der førte til, at Stig Tøfting blev anmeldt for vold, skete lørdag eftermiddag.

Stig Tøfting kom kørende i sin bil, og en fodgænger mente, at Tøfting kom lidt for tæt på, hvorefter fodgængeren rejste langfingeren.

- Manden råbte til mig: "Hvad fanden har du gang i, du var ved at køre mig over." Derefter gik han helt tæt på mig og råbte det igen. Jeg gav ham et skub i brystet med to hænder, så han røg to skridt baglæns, fortæller Stig Tøfting.

Tøfting dybt rystet

Hvis Stig Tøfting dømmes for vold, så bliver hans kontrakt med AGF ophævet, men ifølge den snart 35-årige spiller, så bør det slet ikke komme så vidt.

- Jeg er dybt rystet. Jeg kunne selvfølgelig bare have ladet være med at stige ud af min bil, men hvad er det for et land, vi lever i? Hvad berettiger ham til at give mig fingeren? Jeg følte mig truet, og det er sindssygt, at der bliver en sag ud af det, siger Stig Tøfting.

Stig Tøfting startede efter sidste sæsons vinterpause i AGF. Han kom dog lidt senere på træningsbanerne end sine holdkammerater, da han først skulle afsone en voldsdom på fire måneder.

Tøfting anmeldt for vold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce