To verdensstjerner til FCK Håndbold


To verdensstjerner til FCK Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD: Intet mindre end to verdensstjerner havde FCK Håndbold på plakaten ved gårsdagens pressemøde i Parken, hvor bestyrelsesformand Flemming Østergaard præsenterede Camilla Andersen som ny spiller på kvindeholdet på en toårig kontrakt, mens den svenske superstjerne Magnus Andersson skal træne FCK's herrehold fra 1. juli 2005.

Camilla Andersen havde ellers forlænget sin kontrakt med Slagelse tidligere på året, men besluttede, efter Champions League-trofæet kom i hus i maj, at den daglige køretur fra København til Slagelse var for lang, da hun også er medejer af et rejsebureau, hvor hun arbejder på fuldtid.

- Jeg har haft det utrolig godt i Slagelse og er stolt og glad over at have været en del af en klub, som har indfriet alle ambitioner, men køreturen er ikke blevet kortere med årene, siger Camilla Andersen, der startede sin karriere i FIF, hvis licens FCK købte for to år siden, og også gerne vil slutte sin karriere dér.

- Det kommer nok som en overraskelse, at vi præsenterer Magnus Andersson et år før, at han skal tiltræde. Men det er ingen hemmelighed, at blandt andre Barcelona har været ude efter ham, så jeg betragter det som lidt af et gigantisk kup, at vi får denne kapacitet til København fra 2005. Det er heller ikke tvivl om, at når det kommer ud i håndboldverdenen, at Magnus er tilknyttet os, så vil vi få endnu flere henvendelser fra spillere end vi har i dag, sagde Flemming Østergaard, der understreger at Mik Hagenbo fortsat har det fulde ansvar som cheftræner i hele næste sæson - hvor målsætningen er en plads i slutspillet. (ritzau)

To verdensstjerner til FCK Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce