To medaljer ved EM i tumbling

Færdigt arbejde! Med deltagelsen ved EM i Baku afslutter den fynske tumbler, Anders Wesch, en flot karriere. Foto: GymDanmark

To medaljer ved EM i tumbling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk tumbling-landshold med stærk fynsk repræsentation hentede bronze i Baku. Individuelt sølv til Silkeborg-tumbler.

Gymnastik: Dansk tumbling havde håbet, at der havde været guld at hente ved EM i trampolin, tumbling og dobbelt mini-trampolin i Baku, Aserbadsjan.

Men det blev "kun" til rødt-hvidt sølv og bronze.

Rasmus Steffensen fra Silkeborg sikrede Danmark individuelt sølv. Også Adam Scharf Matthiesen fra Odense Gymnastik Forening (OGF) havde kvalificeret sig til den individuelle finale, hvor han sluttede på sjettepladsen.

Håbet om EM-guld lå nok mest markant på herreholdet, men det blev i stedet til bronze. De danske tumblere var i et stærkt finalefelt oppe i mod tumblere fra Rusland, England og Hviderusland. Det var Adam Sharff Matthiesen (OGF), Rasmus Steffensen (Silkeborg), David Erbs (OGF) og Anders Wesch (OGF), der hentede EM-bronzen præcis som de også gjorde ved EM i 2016.

Rutinerede Johanne Lassen Nørby (OGF) satte i kvalifikationen ny personlig rekord og var bare 0,6 point fra en plads i finalen. Fynboen sluttede kvalifikationen som nummer 14 i et stærkt kvindeligt felt.

Fynske Anders Wesch har i gennem de seneste mange år været absolut topprofil på det danske tumblinglandshold med en lang række toppræstationer og medaljer bag sig. I november sidste år vandt fynboen blandt andet historisk VM-Sølv. Med deltagelsen ved EM i Baku har Anders Wesch imidlertid afsluttet sin karriere. Fra november skal Wesch optræde med det legendariske Cirque du Soleil.

To medaljer ved EM i tumbling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce