To mand der vil væk eller spille


To mand der vil væk eller spille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Jensen og Lindegaard vil sige farvel

FODBOLD: Søren Jensen og Anders Lindegaard er formentlig ikke med i OB-truppen efter sommerferien, hvis de ellers får lov af ledelsen at smutte til andre græsgange.

- Jeg ved, at min agent arbejder på højtryk. Jeg må jo indrømme, at der ikke har været stor udskiftning i denne sæson og bestemt ikke på målmandsposten, sagde reserve-keeper Anders Lindegaard, mens han overværede de næsten 13.000 glade nordjyder fejre deres helte på det konfetti-fyldte græs.

- Jeg vil spille nu, og der arbejdes hårdt på at finde en løsning, siger Lindegaard, der vil lejes ud for at få spilletid.

Også Søren Jensen er efter et kort intermezzo tidligere i foråret tilbage som bænkevarmer i OB for vice-anfører Chris Sørensen.

- OB skal vise vilje til at hjælpe mig til en anden klub, men jeg har personlige ambitioner og vil spille. Jeg har været glad for at være her, og der er ingen bad feelings, men jeg vil videre i min karriere, sagde Søren Jensen.

- Jeg har hørt om interesse fra forskellig side, men intet konkret, så nu må vi vente at se, hvad der sker, når transfervinduet åbner, sagde Søren Jensen og vurderede sæsonens sidste kamp fra sidelinjen.

Kreativt input savnes

- Vi har bolden meget, men mangler det sidste kreative input. Se på AaB: Der kommer Olfers lige pludselig bagfra, og nordjyderne løber altså fremad bare på instinktet og er meget angrebsivrige.

- Djiby rammer overliggeren efter pausen og Srdjan har et andet tilbud, men vi skaber ikke nok, og det er svært at sætte en finger på, hvad der er galt, mente Jensen.

Srdjan Radonjic er formentlig også på vej ud af klubben, selv om montenegrineren stadig har en sæson tilbage af sin kontrakt i OB.

Og det var sikkert den væsentligste grund til, at han blev vist frem for opkøberne fra midt i 2. halvleg i Aalborg på bekostning af Andreas Jacobsen.

To mand der vil væk eller spille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce