For første gang i sæsonen lykkedes det for Leon Andreasen og holdkammeraterne fra Hannover 96 at vinde to kampe i træk. Holdet rykker nu væk fra bunden.
Selv om Leon Andreasen for tiden spiller på smertestillende medicin klarede den danske landsholdsspiller sig igennem 90 minutters fodbold, da hans klub Hannover 96 i aften vandt 2-0 ude over Bochum. Sejren betyder, at Hannover 96 rykker godt fri af bunden, da Leon Andreasen og holdkammeraterne med sejren har 10 point til nedrykningsstregen.

Senest Leon Andreasen var i aktion blev det til to scoringer i Bundesligaen, men denne gang overlod danskeren æren til sine holdkammerater.

Hollandske Arnold Bruggink bragte gæsterne på sejrskurs allerede efter 12 minutters spil, da han sendte bolden i nettet med et hovedstød. 20 minutter senere øgede Hanno Balitsch føringen, da han også brugte hovedet til at overrumple Daniel Fernandes i Bochum-målet. Det blev ikke til flere scoringer, og dermed kan Hannover-spillerne glæde sig over, at de for første gang har vundet to Bundesliga-kampe i træk i denne sæson.