To år mere med Olsen godt nyt for spillere

Morten Olsen og Jim Stjerne Hansen give hinanden håndtryk på en ny to-årig kontrakt. Morten Olsen fortsætter som Danmarks fodboldlandstræner i yderligere to år.
Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO

To år mere med Olsen godt nyt for spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsholdsmålmand Thomas Sørensen er glad for, at Morten Olsen tager to år endnu som landstræner. Det sikrer offensiv fodbold.

Det er nogle glade landsholdsspillere, der nu kan se frem til yderligere to år under fodboldlandstræner Morten Olsen. Spillerne har længe bakket op om Olsen, der har været træner siden 2000 og en forlængelse er helt på sin plads.

Det mener landsholdets målmand Thomas Sørensen. Han er dog ikke meget overrasket over, at Dansk Boldspil-Union (DBU) har forlænget med Morten Olsen, selv om forhandlingerne trak ud.

- Jeg havde forventet, at det var sket inden nytår, men det er under alle omstændigheder gode nyheder. Med Morten Olsen er Danmark sikker på fortsat at spille offensiv fodbold, hvor vi forsøger at være i spilstyrende, siger landsholdskeeperen.

Forhandlingerne mellem DBU og Morten Olsen gik i gang 14. december, og der skulle tre møder til, før parterne blev enige onsdag aften, oplyser Jim Stjerne Hansen, DBU's generalsekretær.

Ifølge Thomas Sørensen har Morten Olsen fået det maksimale ud af landsholdet. Ikke mindst kvalifikationen til VM i Sydafrika til sommer har vist, at landstræneren har formået at få resultater trods massive skadesproblemer i spillertruppen.

- Han får det bedste ud af holdet og har også et godt øje til nye spillere. Den tillid har han vist unge spillere flere gange, siger Thomas Sørensen, der samtidig afviser, at en ny træner vil give landsholdet en saltvandsindsprøjtning.

- Sådan ser jeg ikke på det. Morten Olsen er det rigtige valg, når du spørger mig.

Morten Olsens kontrakt løber nu frem til sommeren 2012.

/ritzau

To år mere med Olsen godt nyt for spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce