To mål af Jon Dahl Tomasson reddede et point for Feyenoord, som spillede 2-2 mod Ajax i det traditionsrige opgør i den hollandske Æresdivision.
To scoringer af Jon Dahl Tomasson blev udslagsgivende, da Feyenoord søndag spillede 2-2 hjemme mod Ajax i det klassiske arvefjendeopgør i den hollandske Æresdivision.

Den danske landsholdsanfører blev dobbelt målscorer for anden uge i træk, da han fire minutter før tid udnyttede et straffespark og scorede til slutresultatet 2-2. Danskeren lod sig derefter udskifte i sidste minut.

Tidligere i anden halvleg havde Jon Dahl Tomasson udlignet den 1-0-føring, som Jeffery Sarpong i første halvleg havde givet det gæstende hold i kampen på De Kuijp i Rotterdam.

Uheldigvis for Tomasson og Feyenoord fik angriberen Klaas-Jan Huntelaar scoret til 2-1 for Ajax, da der resterede 20 minutter af kampen, men til sidst lykkedes det danskeren at udligne med sin fjerde træffer i tre ligakampe.

Feyenoord og Ajax, som ikke havde Dennis Rommedahl med i truppen, står nu begge noteret for fire point efter tre kampe i ligaen.