To GOG'ere på rundens hold

Gøran Johannessen (t.v.) og Magnus Jøndal (t.h.) lige de de to nordmænd var kommet til GOG før sæson 2016/17. De to har udviklet sig markant i GOG-miljøet. Arkivfoto: Michael Bager

To GOG'ere på rundens hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG's norske islæt anerkendes for sin styrke efter fynboernes seneste sejr hos Nordsjælland Håndbold.

Håndbold: GOG sluttede 2017 overbevisende af, da det blev til en sejr på 34-25 ude over Nordsjælland Håndbold i lørdags. Med sejren går fynboerne ind til den lange EM-pause i januar som nummer to i ligaens grundspil med kun et enkelt point op til topholdet Skjern Håndbold.

Sejren hos Nordsjælland viste endnu engang GOG's nordmænds betydning for holdet. To fra holdet, nemlig venstrefløjen Magnus Jøndal - der i øvrigt blev topscorer i opgøret mod Nordsjælland med 11 mål - og playmaker og back Gøran Johannessen blev nemlig begge udvalgt til rundens hold for 17. spillerunde. For Gøran Johannessens vedkommende er det tredje gang i denne sæson, han blev udvalgt - for Magnus Jøndal anden gang.

Både Johannessen og Jøndal fortsætter i Bundesligaen - hos Flensburg - i næste sæson.

Med sejren holder GOG med 28 point altså helt snor i topholdet Skjern (29 point), og - hvad der måske er endnu vigtigere - fynboerne lægger afstand til konkurrenterne på de efterfølgende pladser. BSV og TTH Holstebro på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen har begge 22 point, mens Aalborg Håndbold på femtepladsen har 20 point.

Første opgave i ligaen for GOG efter EM-pausen bliver en hjemmekamp mod Mors-Thy Håndbold 10. februar. Men allerede i første weekend i februar gælder det pokalslutspillet Final 4 for GOG'erne, hvor de i lørdagens semifinale skal møder Aalborg Håndbold.

To GOG'ere på rundens hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce