To GOG'ere i EM-bruttotrup - og ny spiller

Niclas Kirkeløkke er efter en pause på næsten to måneder tilbage hos GOG, og nu er han udtaget til EM's bruttotrup sammen med backkollegaen Lasse Møller. Foto: Kim Rune

To GOG'ere i EM-bruttotrup - og ny spiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både Niclas Kirkeløkke og Lasse Møller er inde i varmen hos Nikolaj Jacobsen. GOG henter højre fløj på Island.

Niclas Kirkeløkke - højre back - og Lasse Møller - venstre back - hos GOG er begge med i den bruttotrup på 28 spillere, som landstræner Nikolaj Jacobsen tirsdag formiddag offentliggjorde med henblik på EM i Kroatien til januar.

Kirkeløkke er tilbage hos GOG efter næsten to måneders pause på grund af problemer med venstre skulder. Lasse Møller blev efter-indkaldt til efterårets træningsturnering, Golden League.

Også GOG's tre norske markspillere - Henrik Jakobsen, Magnus Jøndal og Gøran Johannessen har sandsynligvis kurs mod EM i Kroatien.

GOG's højre fløj Mark Strandgaard fortsætter karrieren i Aalborg Håndbold i næste sæson. Nu har GOG hans erstatning på plads. Det drejer sig om den islandske landsholdsspiller, Odinn Thor Rikhardsson, der sandsynligvis også kommer til EM.

Den 20-årige islænding spiller i dag for FH Hafnarfjordur. Fra sommeren 2018 og de næste tre sæsoner skal han imidlertid spille for GOG.

- Jeg er sikker på, at GOG er en klub, der passer godt til mig. Jeg har kun hørt positive ting om klubben. Det er et fantastisk skridt for min karriere og udvikling som håndboldspiller. Jeg glæder mig meget til at spille for GOG næste sæson, siger Odinn Thor Rikhardsson.

Fra direktør Kasper Jørgensen lyder det:

- Odinn Thor Rikhardsson passer godt ind i vort koncept med unge, talentfulde spillere med et stort potentiale. Vi er sikre på, at han
hos GOG vil udvikle sig til at blive en af de bedste højrefløje i ligaen.

Ved U20-EM i 2016 scorede den talentfulde fløj 63 mål for Island og blev udvalgt til all star-holdet som bedste højrefløj i turneringen. Nu er Odinn Thor Rikhardsson en del af A-landsholdet og var med til den seneste samling i oktober.

- Jeg er ekstrem tilfreds med, at det er lykkedes os at sikre Odinn til GOG. Han passer perfekt ind i vores profil med at rekruttere spillere, der kan bidrage til at fastholde vores position i toppen af rækken, men stadig med stor mulighed for at udvikle sig yderligere. Han har præcis det kontra-DNA, som fløje i GOG skal have. En spiller med god speed og
med fine kvaliteter på afslutningerne. Alt i alt en spiller, vi glæder os meget til at få i folden og videreudvikle på, siger GOG-træner Nicolej Krickau.

To GOG'ere i EM-bruttotrup - og ny spiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce