Andreas Holst Jensen og Frederik Clausen er udtaget til den såkaldte "udviklingstrup"

Andreas Holst Jensen og Frederik Clausen skal spille mod A-landsholdet som en del af landsholdsarbejdets "udviklingstrup". Det sker 5. april i Kjellerup.

Udviklingstruppen består af spillere i periferien af A-landsholdet og spillere med potentiale til at blive A-landsholdsspillere på sigt. Træner Henrik Kronborg har fundet plads til 15 spillere, der altså samles den 5. april for at spille en træningskamp mod A-landsholdet kl. 19.00 i Arena Midt, Kjellerup.

- Vi glæder os til at blive samlet igen efter en god tur til Polen i efteråret. Opgaven for os er at agere så kompetent sparringspartner for A-landsholdet som muligt før holdets OL-kvalifikation. Selv om der ikke bliver mulighed for at træne, skal vi have ridset linjerne op, så det vi laver stemmer overens med den måde A-landsholdet spiller på. På den måde bliver vores spillere klar til at glide ind i A-truppen, hvis det på et tidspunkt skulle blive aktuelt, siger Henrik Kronborg.

Holst og Clausen skal onsdag aften i aktion i Aarhus i den sidste kamp i grundspillet, der afgør om GOG skal ind til slutspillet som nummer fem, seks eller syv.

De 15 udtagne spillere til "udviklingstruppen" er:

Sebastian L. Frandsen, Ribe-Esbjerg HH, Andreas Holst Jensen, GOG, Søren Westphal, Aalborg Håndbold, Simon Hald Jensen, Aalborg Håndbold, Magnus Landin Jacobsen, KIF Kolding København, Magnus Bramming, Team Tvis Holstebro, Sebastian Henneberg, Aarhus Håndbold, Tim D. Sørensen, Skanderborg Håndbold, Martin Larsen, Aalborg Håndbold, Tobias Ellebæk, Mors-Thy Håndbold, Patrick Wiesmach Larsen, Team Tvis Holstebro, Peter Balling Christensen, Team Tvis Holstebro, Frederik Clausen, GOG, Lasse Andersson, KIF Kolding København og René Antonsen, Aalborg Håndbold.

  • SportFyn