Tirsdagens træning: Uskarp Bendtner på A-holdet

Nicklas Bendtner og 4 blå mænd, da fodboldlandsholdet tirsdag trænede på Helsingør Stadion.
Foto: Lars Poulsen/POLFOTO

Tirsdagens træning: Uskarp Bendtner på A-holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilbagevendte Nicklas Bendtner var straks at finde på A-holdet i forberedelserne til Italien-kampen.

Angriberen Nicklas Bendtner ligner allerede landstræner Morten Olsens foretrukne til pladsen som frontangriber, når Danmark fredag aften møder Italien i VM-kvalifikationen.

Den tilbagevendte angriber, som blot har spillet 126 minutter for Arsenal i denne sæson, var under tirsdagens træning sat på A-holdet.

Noget overraskende var Esbjerg-profilen Jakob Ankersen også på A-holdet til at begynde med. Det er første gang, at han er udtaget til landsholdet, og han blev prøvet af som højrekant.

Tvillingebror Peter Ankersen var til gengæld placeret på B-holdet som højre back. På A-holdet spillede rutinerede Lars Jacobsen den position.

Interessant var det også at se, at Andreas Bjelland var makker med Daniel Agger i midterforsvaret på A-holdet. Simon Kjær - Aggers mangeårige makker - var på B-holdet.

Efter en kort drikke og snakkepause skiftede Bjelland og Kjær hold, det samme gjorde Peter Ankersen og Lars Jacobsen.

OB-profilen Emil Larsen, som på det seneste har vist god form i Superligaen, erstattede Jakob Ankersen på kanten.

Bendtner forblev på A-holdet. Konkurrenterne Nicki Bille og Nicklas Helenius forblev på B-holdet, mens Simon Makienok blev sparet på grund af sine lårproblemer.

Og hvordan gik det så for Bendtner? Helt skarp var han ikke i sine afslutninger, og i åbent spil var det sjældent, at han rørte bolden.

Mod slutningen af træningen øvede Bendtner frispark - blandt andet sammen med Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli, Nicklas Helenius og Viktor Fischer.

Bendtner afsluttede 11 gange. Seks af gangene røg bolden i muren, de andre forsøg blev enten reddet sikkert af Kasper Schmeichel eller fløj forbi målet.

Han øvede også straffespark og brændte sit første forsøg. Andet forsøg scorede Bendtner på. De to næste forsøg scorede han ikke på. Derefter scorede han to gange igen, men alt i alt ikke imponerende.

Måske gemmes målene til fredag.

Tirsdagens træning: Uskarp Bendtner på A-holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce