Tine Rasmussen: Der var klasseforskel


Tine Rasmussen: Der var klasseforskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tine Rasmussen var bare bedre end sin russiske udfordrer Ella Diehl, da de tørnede sammen i semifinalen i Copenhagen Masters.

Det var en glad og yderst tilfreds Tine Rasmussen, der efter sejren over russiske Ella Diehl, kunne se tilbage på en kamp, hvor der simpelthen var tale om god gammeldags klasseforskel på de to spillere.

- Ja, i dag var der lidt tale om klasseforskel. Jeg ved, at hun kan gribe chancen, hvis hun får den, men jeg gav hende slet ikke lov til at komme ind i hendes spil og hendes rytme. Mit spil gled, og jeg bevægede mig godt. Samtidig havde jeg bare rigtig godt styr på hendes slag. Jeg lægger et stort pres på hende fra starten af, og når jeg først er inde i angrebsspillet, så er jeg svær at få ud af det igen, fortæller Tine Rasmussen.

Med sejren er den danske badmintondronning nu for andet år i træk klar til finalen i Copenhagen Masters. Sidste år løb hun af med guldet, og det håber hun på at kunne gøre igen.

- Det er super dejligt at være i finalen. Det er jo kun anden gang, jeg prøver det. Jeg glæder mig rigtig meget til at spille. Det betyder en hel del for mig at kunne genvinde Copenhagen Masters-titlen. Jeg vil naturligvis gerne vinde på hjemmebane og med publikum i ryggen. Det betyder helt sikkert noget for mig, forklarer hun.

I finalen skal Tine Rasmussen møde vinderen af kampen mellem Jie Yao fra Holland og Lydia Cheah fra Malaysia.

Tine Rasmussen: Der var klasseforskel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce