Timmi udfordrer viceanfører

Timmi Johansen havde dansk besøg, da OB i efteråret 2006 mødte Heerenveen i UEFA Cup'en. Her er det tante Winnie Andersen, Hvidovre-træner René Klok og onklen Bjørn Andersen bagest og fætter Rasmus Andersen sammen med Timmi Johansen (t.h.) ved statuen af Heerenveens mest berømte fodboldspiller Abe Lenstra, der spillede før 2. verdenskrig.
Foto: Birgitte Carol Heiberg.

Timmi udfordrer viceanfører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

U21-landsholdsspilleren Timmi Johansen kommer til OB for at erobre spilletid.

FODBOLD: Timmi Johansen kommer næppe til OB som en vandkæmmet knægt på første skoledag, selv om lejesvenden netop var inde at vende hos en af hovedstadens utallige frisører, da herværende publikation fangede ham efter, at han havde skrevet under på en lejeaftale med OB.

I hvert fald erklærede han sig helt klar til at udfordre viceanfører Chris Sørensen på venstre back, hvor U21-landsholdsspilleren også huserer.

OB har netop været på udkig efter en gardering på den position efter Søren Jensens skifte til norsk fodbold.

- Jeg ser mine chancer for spilletid som o.k. Jeg tager kampen op med alle og må bare vise træneren, at det skal være mig. Jeg har spillet mest back, men er god frem ad banen og kan også spille på midtbanen. Så er det der, jeg kan tage pladsen, gør jeg det i stedet, lød det fra 21-årige Timmi Johansen.

Savner spilletid

Det venstrebenede talent indledte sin professionelle karriere i Hvidovre, hvor den tidligere OB-spiller Steen Nedergaard en overgang var træner og talte varmt om talentet. Blot 18 år gammel skiftede han i 2006 til hollandske Heerenveen, hvor der traditionelt altid har været mange danskere, og hvor Timmi Johansen blandt andre har spillet sammen med Bo Storm og Jakob Poulsen.

I de to sæsoner i Holland er det imidlertid kun blevet til 11 kampe i Æresdivisionen, og det var for lidt for den talentfulde dansker.

- Jeg kunne godt tænke mig at spille noget mere, selv om det var fint at være i Heerenveen på grund af de andre danskere. Men i OB kommer jeg jo også tættere på min familie, siger han.

OB-direktør Kim Brink ser Timmi Johansen som et alternativ til både venstre back og venstre midtbane og har noteret sig Timmi Johansens fine U21-landsholdsstatistik.

Timmi Johansen er noteret for 11 U21-lands- og 20 ungdomslandskampe og er tilknyttet OB på en et-årig lejeaftale, men OB har dog sikret sig en købsoption.

- Jeg ville gerne have haft en fast kontrakt, men nu har jeg et år til at spille mig til den, siger hovedpersonen, der er på sidste år af sin kontrakt med Heerenveen.

OB har tidligere sikret sig den norske forsvarsspiller Espen Ruud og den svenske angriber Björn Runström.

Timmi udfordrer viceanfører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce