Tiltrængt sejr til Liverpool


Tiltrængt sejr til Liverpool

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liverpool var længe om at komme i gang mod Wolverhampton. Men da oprykkerne blev ramt af udvisning efter pausen, kunne "The Reds" afgøre kampen med to mål.

Spillemæssigt var der ikke meget, der ledte tankerne hen på en placering i toppen af engelsk fodbolds bedste række, da Liverpool lørdag havde besøg af oprykkerne fra Wolverhampton.

Men manager Rafael Benitez og hans kriseramte mandskab kunne til en afveksling sætte tre tiltrængte point ind på kontoen med en 2-0 sejr. Dermed rykkede Liverpool en enkelt plads frem og er nu nummer syv i Premier League.

Efter en temmelig begivenhedsløs første halvleg fik det formentlig afgørende betydning, at Wolverhampton blev reduceret til 10 mand otte minutter inde i 2. halvleg.

Stephen Ward havde allerede indkasseret en advarsel, da han bragte sig selv i vanskeligheder med en hasarderet hælaflevering i gæsternes forsvarszone. Steven Gerrard fik bolden og spillede den videre til Lucas, som blev fældet af Ward. I første omgang tog dommeren fejl af situationen og viste det gule kort til Wolves' Christophe Berra, men efter voldsomme protester fra Liverpool-spillerne tog han kontakt til sin linjedommer, der kunne bidrage med en anden udlægning af begivenhederne.

Gæsterne måtte fortsætte uden Stephen Ward, og mindre end 10 minutter senere kom Liverpool foran på et glimrende mål af anfører Gerrard, der headede en centring fra Emiliano Ensua i nettet. Youssi Benayoun slog sejren fast med et skud, som blev rettet af af en modspiller.

Daniel Agger spillede hele kampen for Liverpool, som tirsdag møder Aston Villa på udebane.

Tiltrængt sejr til Liverpool

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce