Tilskuerrekord: Rabbits tabte basketgyser i Boxen


Tilskuerrekord: Rabbits tabte basketgyser i Boxen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Rabbits førte frem til kampens sidste minut i braget i Boxen, hvor Bakken Bears til sidst vandt 75-73 til en basketligakamp med 5440 tilskuere i Herning

Basketball: Efter to en halv times basketdrama måtte Svendborg Rabbits til sidst se sig besejret af favoritterne og de danske mestre fra Bakken Bears, der vandt 75-73 i Boxen i Herning. Her blev der sat publikumsrekord til en basketkamp i Danmark med 5440 tilskuere.

Svendborg Rabbits førte stort set hele vejen igennem kampen. Lige indtil det sidste minut, hvor Bakken for første gang siden starten kom foran med 70-68. Føringen holdt hjem, selv om der blev leveret flere spektakulære aktioner i det sidste nervepirrende minut, der tog meget lang tid at få afviklet på grund af flere timeout, straffekast og strømafbrydelser på storskærmen fra hallens loft.

Omkring 300 Rabbits-supportere støttede hørbart de sydfynske kaniner kampen igennem i den store arena i det uopdykede basketland på den midtjyske hede, hvor man aldrig før har haft dansk topbasket på programmet.

Rabbits var uden ligaens bedste spiller, Johnell Smith, der sad over med en øm hofte. Men selv uden ham var kaninerne længe det bedste mandskab mod Bakkens forsvarende mestre, der havde mere end svært ved at ramme i de uvante rammer.

Den store arena var også fremmed land for Bakken Bears, der kun med det yderste af neglene fik vundet en kamp, der lige så godt kunne være gået kaninernes vej.

Første periode endte 15-15, og efter første halvleg førte Rabbits 29-26. Rabbits var fortsat i føringen efter tredje periode med 50-44, inden Bakken åd sig ind på de møre kaniner til sidst.

Antonio Porta ramte ellers en dyb treer til reducering 72-71 med 16 sekunder igen. Men det var ikke nok for Rabbits.

Topscorere for Rabbits blev Will Paul med 27 point og Antonio Porta med 20 point. Hos Bakken Bears scorede Jonas Zohore 14 point.

Læs mere og se billeder fra braget i Boxen i Sport Fyn i Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende søndag

Tilskuerrekord: Rabbits tabte basketgyser i Boxen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce