Tilfreds Bjelland: Håber pladsen er min nu

Andreas Bjelland jubler efter sin scoring til 3-0, tirsdag aften i Parken.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Tilfreds Bjelland: Håber pladsen er min nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andreas Bjelland har foreløbig fortrængt Simon Kjær fra stampladsen i det danske midterforsvar.

Midterforsvareren Andreas Bjelland har ramt topformen, efter at sidste sæson blev ødelagt af en langvarig skade, og nu ser den teknisk stærke Twente-spiller også ud til at have spillet sig ind i landsholdets stamformation.

For tredje kamp i træk var Bjelland makker med Daniel Agger, da Danmark tirsdag aften besejrede Malta med 6-0 i Parken, og han kom endda på måltavlen undervejs, da han headede bolden ind efter et hjørnespark.

- Jeg håber da, at pladsen nu er min. Jeg håber, at jeg får lov at spille næste gang igen. Nu går der måske lidt tid, inden der er landskampe igen, så vi skal hjem i klubberne og vise os frem, og så ser vi, hvor vi står, når vi samles igen, siger Andreas Bjelland.

I flere år har landstræner Morten Olsen foretrukket Simon Kjær i forsvaret, men Kjær røg af holdet efter 2-1-udesejren over Malta.

Bjelland kom ind, og det er der ikke siden blevet ændret på, selv om Olsen tidligere har været forsigtig med at bruge to venstrebenede spillere - Agger og Bjelland - samtidig.

- Man er nødt til at se det positive i det. Jeg har et fornuftigt højreben og er bedst med venstre. Det betyder, at jeg altid kan tage bolden med ind i banen, hvis der bliver for lukket, når jeg skal spille den op i højre side, siger Bjelland.

Han er meget tilfreds med den præstation, det danske landshold leverede, da holdet lukkede VM-kvalifikationen med kæmpesejren over malteserne.

- Vi spillede hurtigere, fandt mellemrummene og fandt Eriksen, som satte nogle gode situationer op. Vi gik ind med en professionel holdning og gjorde de ting, vi havde trænet. Vi kørte dem over i første halvleg, konstaterer Andreas Bjelland.

Tilfreds Bjelland: Håber pladsen er min nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce