Tiger Woods åd opkomling til sidst


Tiger Woods åd opkomling til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den amerikanske golfspiller Tiger Woods vandt mandag US Open, efter at han slog sin landsmand Rocco Mediate i 19-hullers omspil.

Golfsportens superstjerne Tiger Woods vandt mandag sin tredje sejr i Major-turneringen US Open, da han besejrede sin upåagtede landsmand Rocco Mediate i 19-hullers omspil, efter at de to var sluttet helt lige efter de fire ordinære runder.

I omspillet åbnede Mediate med en bogie på første hul, og verdensetteren Tiger Woods havde udbygget sin føring til tre slag efter de første 10 huller.

Men Mediate, der inden US Open blot lå nummer 158 i verden, foretog et spektakulært comeback med tre birdies i træk på 13., 14. og 15. hul, hvormed han fik kæmpet sig til en føring på et enkelt slag.

Den føring holdt til 18. hul, hvor Mediates drive røg i bunkeren. Woods sendte et langt drive på fairwayen, og så var muligheden åbnet for en udligning for verdens nummer et.

Dermed skulle de to spillere ud i endnu et omspil - denne gang sudden death, hvor den første, der vandt et hul, snuppede turneringssejren. På det første af de huller svigtede Mediates nerver, da han sendte endnu et drive i bunkeren.

Derfra kørte Tiger Woods sikkert sin 14. majorsejr hjem.

Han vandt tidligere US Open i 2000 og 2002, og den sidste amerikanske sejr indtil i år stod Jim Furyk for i 2003.

Tiger Woods åd opkomling til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce