Tidligt Open-farvel til Bjørn og Hansen


Tidligt Open-farvel til Bjørn og Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOLF: Thomas Bjørn og Anders Hansen fik aldrig gang i spillet og måtte i går forlade major-turneringen British Open allerede efter anden runde. Begge skulle efter en dårlig indsats torsdag levere et godt resultat i anden runde for at klare cuttet på Royal Troon-banen. Men begge danskere skuffede, og en katastrofal samlet score på henholdsvis 11 og otte slag over par betød et tidligt farvel.

Efter en runde i tre slag over par i torsdagens første runde skulle Thomas Bjørn gå en rigtig god anden runde, hvis han skulle have bare en teoretisk chance for at forsvare sidste års fornemme andenplads. Men en katastrofal start fik afgørende konsekvenser for Bjørns videre deltagelse i turneringen. På første hul kunne han notere en dobbeltbogey og efter andet hul en triplebogey, og så var løbet kørt for Bjørn, der er tæt på den spillemæssige krise, der ramte ham for nylig. De næste 15 huller opvejede de to birdies de to bogeys, men ydmygelsen var total, da han på sidste hul endnu engang lavede en triplebogey.

Hos Anders Hansen var der forbedringer at spore i forhold til første runde, men langtfra nok.

I går gik Hansen de 18 huller på Royal Troon i 73 slag, to over par, og det betyder, at Anders Hansens scorekort efter to runder lyder på sammenlagt 150 slag. Det er langt fra det forventede cut.

Dagen, som skulle have bragt Anders Hansen tilbage i kampen om trofæet The Claret Jug startede med en bogey. Og selv om den 33-årige dansker i løbet af runden formåede at lave to birdies, sine første i turneringen, var dagen en fortsættelse af den nedtur, som startede på førstedagen, hvor Hansen brugte fem slag mere end banens par. (ritzau)

Tidligt Open-farvel til Bjørn og Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce