Tidligere Tour-vinder står til anholdelse


Tidligere Tour-vinder står til anholdelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En fransk dommer har valgt at udstede en arrestordre mod den amerikanske cykelrytter Floyd Landis. Han mistænkes for at have hacket en antidopingcomputer.

En fransk dommer har udstedt en international arrestordre mod cykelrytteren Floyd Landis. Den amerikanske rytter er under mistanke for at have hacket en computer, der tilhører et antidopinglaboratorium.

Det fortæller chefen for det franske antidopingagentur, Pierre Bordry, til nyhedsbureauet Reuters.

- Den franske dommer Thomas Cassuto fra Tribunal de Grande Instance i Nanterre har informeret os om, at der er udstedt en international arrestordre den 28. januar mod Floyd Landis, udtaler Pierre Bordry.

- Han er blevet indkaldt af dommeren, han er ikke mødt op, så nu er han under en international arrestordre, fortæller Bordry om Landis.

Under Tour de France i 2006 blev den nu 34-årige Floyd Landis testet positiv for en ulovlig høj værdi af hormonet testosteron. På den baggrund blev han frataget sejren i løbet og idømt en karantænestraf på to år.

Pierre Bordry fortæller, at sagens dommer er af den overbevisning, at Landis har hacket sig ind på computeren for forsøge at bevise, at testene af hans dopingprøver er forkerte.

Landis har hele tiden hævdet, at han aldrig har taget doping og indbragte sin sag for den internationale sportsdomstol CAS, der dog gav afslag på hans appel.

Efter at have udstået sin dopingstraf sidste år, fortalte Landis, at han overvejer et comeback til international cykelsport.

Tidligere Tour-vinder står til anholdelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce