Tidligere Brøndby-profiler køber aktier


Tidligere Brøndby-profiler køber aktier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby-spillere fra 1980'erne og frem opfordrer til at købe aktier i den konkurstruede klub på Vestegnen.

Den økonomisk pressede klub Brøndby IF får økonomisk støtte fra nogle af de spillere, som tidligere har været med til at skabe store resultater på Vestegnen.

I en pressemeddelelse udsendt af John "Faxe" Jensen fortæller 12 tidligere spillere, at de køber nogle af de nyudstedte aktier for at støtte Brøndby IF.

- Alle de tidligere Brøndby-spillere køber aktier, skriver de 12 spillere i pressemeddelelsen.

Det drejer sig foruden John "Faxe" Jensen blandt andre om Lars Olsen, Kim Vilfort og Ebbe Sand.

- Vi har alle den holdning, at Brøndby IF ganske enkelt ikke må gå tabt. Klubben betyder meget for os og ikke mindst for alle de fans, frivillige, sponsorer, aktionærer og andre med blågult hjerte rundt omkring i landet, skriver de i pressemeddelelsen.

- Derfor bakker vi op om aktieemissionen og om en ny og bedre fremtid for Brøndby IF.

Senest har konstitueret direktør Tommy Håkansson udtalt, at klubben formentlig får brug for 85 millioner kroner. Og pengene er vigtige for, at Brøndby nogensinde skal kunne opleve store triumfer igen.

- For at det kan ske igen, kræver det bred opbakning til aktieemissionen. Vi håber derfor, at mange andre end os vil støtte aktieemissionen, skriver de 12 spillere.

De øvrige spillere er Bjarne Jensen, Bent Christensen, Henrik Jensen, Claus Nielsen, Per Nielsen, Mike Jensen, Daniel Wass og Casper Ankergren.

Tidligere Brøndby-profiler køber aktier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce