Caroline Wozniacki røg ud allerede i anden runde af WTA-turneringen i Stuttgart, da den danske spiller tabte i to sæt til den franske spiller Marion Bartoli.
Anden runde blev endestation for tennisspilleren Caroline Wozniacki i hendes første turnering i år i Europa. Det var Wozniackis tidligste exit i en turnering i år.

I en kamp, der strakte sig over to timer, måtte hun bøje sig for den franske spiller Marion Bartoli med 5-7 og 4-6. Andet sæt havde også kurs mod en tiebreak, men trods bagud 0-30 i Wozniackis serv ved stillingen 5-4 lykkedes det Bartoli at bryde serven og sikre sig sejren.

Ser man bort fra Grand Slam-turneringen Australian Open, hvor Wozniacki blev slået i tredje runde, så er hun som minimum nået til kvartfinalen i årets øvrige WTA-turneringer - og i de seneste to turneringer gik hun hele vejen til finalen.

Selv om det var en kamp i anden runde, så var det dog ikke en ukendt spiller, som Wozniacki tabte til. Marion Bartoli ligger på en 13.-plads på verdensranglisten og er dermed kun to pladser under danskeren. Og hun var for et år siden i øvrigt den første top 10-spiller, som Wozniacki besejrede i sin karriere.