Thygesen tyrede den gule fare


Thygesen tyrede den gule fare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AC Horsens kom et skridt nærmere afgrunden i form af en nedrykning til Viasat Divisionen, da man tabte 3-2 til FC Midtjylland og i særdeleshed Mikkel Thygesen.

Mikkel Thygesen var hovedarkitekten bag FC Midtjyllands 3-2 sejr over et ellers tappert kæmpende AC Horsens-mandskab. Med et mål og to oplæg gjorde Thygesen livet surt for AC Horsens i almindelighed, og Andreas Augustsson i særdeleshed. Både ved Mikkel Thygesens scoring til 2-0, og da han tilkæmpede sig et straffespark, som førte til 3-1-målet blev AC Horsens' svenske forsvarsspiller overløbet af FCM's energibundt.

Det endte meget sigende med, at Andreas Augustsson måtte lade sig udskifte midt i anden halvleg, da svenskerens selvtillid efterhånden var ikke eksisterende efter at have ageret klovn i Mikkel Thygesens cirkus.

Det var næppe indskiftningen af Kenneth Emil Petersen, der gjorde hele udslaget, men kampen skiftede karakter. Trods den klare midtjyske dominans formåede Henrik Jensens tropper langsomt, men sikkert at kæmpe sig tilbage i kampen via en reducering til 2-3 ved Gilberto Macena.

Der var i flere tilfælde ved at være optræk til en udligning, men solidt målmandsspil fra FCM-keeper Lasse Heinze forhindrede en pointdeling. AC Horsens manglede det held og den sidste snert af dygtighed, der er så kendetegnende for et bundhold.

Med nederlaget må AC Horsens-spillere og ledere håbe på, at de to øvrige nedrykningskandidater Vejle og Sønderjyske søndag spiller uafgjort i det indbyrdes møde, så bundstriden forbliver tæt.

I FC Midtjylland-lejren kan man nu glæde sig over to udebanesejre i træk, hvilket ellers ikke er hverdagskost for et af SAS Ligaens svagere udehold.

Thygesen tyrede den gule fare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce