Thorup har svært ved at tro på redning


Thorup har svært ved at tro på redning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg har stadig mulighed for at overleve, men træner Jess Thorup har svært ved at tro på redningen.

Med kun to kampe igen og stort set ingen selvtillid på den mentale balance bliver det meget svært for at Esbjerg at klare frisag i Superligaen.

Godt nok er det svært at regne noget som helst ud i årets bundstrid, men efter 1-2-nederlaget til Sønderjyske lyder end ikke cheftræner Jess Thorup optimistisk.

- Selvfølgelig tror jeg på det, når der stadig er en matematisk mulighed. Men det er lidt svært at se, hvor det skal komme fra, siger Jess Thorup.

Fra sidelinjen kunne Jess Thorup ellers se sit mandskab komme foran 1-0 allerede efter 50 sekunder, men så skete der et eller andet i hovederne på hans spillere.

- Det var jo et fantastisk udgangspunkt, og efter målet fik vi også nogle gode halve og hele chancer. Men så trak vi os tilbage og investerede ikke nok, siger Jess Thorup.

Trods en sløj indsats allerede i første halvleg var det udligningen lige inden pausen, der fik en enorm betydning for kampen. I stedet for at få nogle tændte og optimistiske spillere ned i omklædningsrummet, kom Thorups hold ind og "hang med hovederne".

Og de kom aldrig for alvor op igen.

- Det er nogle af de mekanismer, man ikke rigtig kender på forhånd. Men vi bakkede, og jeg tror egentlig ikke, det var bevidst. Men vi mangler selvtillid og det sidste overskud for tiden, siger Jess Thorup.

Med Superligaens tætte bund kan det hele stadig nå at vende for Esbjerg, men Thorup er som sagt ikke optimist.

- Det var første livline, der røg her. Det har set sort ud længe, og det ser bestemt også sort ud nu, erkender Jess Thorup.

Thorup har svært ved at tro på redning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce