Thorup: Esbjerg skal tilbage på sejrskurs mod Randers


Thorup: Esbjerg skal tilbage på sejrskurs mod Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg har tabt sine to første indbyrdes kampe mod Randers FC, og det vil vestjyderne lave om på i weekenden.

I sidste sæson var Esbjerg suverænt tophold i 1. division, og holdet rykkede op i Superligaen med meget få nederlag.

Esbjerg magtede dengang dog ikke at besejre Randers FC, som rykkede op sammen med vestjyderne. Og den tendens har fortsat i Superligaen i denne sæson, hvor kronjyderne har vundet de første to indbyrdes opgør.

Randers møder søndag op til sæsonens sidste indbyrdes opgør på Blue Water Arena med to etmålssejre fra de foregående kampe mellem oprykkerne.

- Randers er den store positive overraskelse i denne sæson, og man må bare anerkende, at holdet blander sig i medaljekampen. Det har et godt fundament, et stærkt forsvar og spændende offensive typer.

- Sammen med os ligger Randers lige under toppen af formbarometret i foråret, selv om vi begge møder med friske nederlag, siger Esbjerg-træner Jess Thorup til klubbens hjemmeside.

Thorup har evalueret tirsdagens 1-3-nederlag til Sønderjyske og uddraget den positive konklusion, at Esbjerg med 10 mand mod 11 i 80 minutter var meget tæt på at kæmpe sig til point.

Positivt er det også, at dagene efter den udsatte kamp mod sønderjyderne har givet mulighed for at øve taktiske detaljer forud for Randers-kampen.

- Vi er stadig skuffede, men intet hold kommer igennem uden nederlag, og vi har fortsat fået en fin start på foråret, ikke mindst på hjemmebane. Nu skal vi tilbage på sejrskurs, og det skal gå ud over Randers, fastslår Thorup.

Esbjerg må undvære to karantæneramte spillere, midtbanespilleren Hans Henrik Andreasen og angriberen Jesper Lange. Men det giver ikke panik hos Esbjerg-træneren.

- Det er altid ærgerligt ikke at kunne vælge frit, men vi er trygge ved vores bredde i truppen og glæder os til at se de spillere, der skal tage over, siger Thorup.

Esbjergs kamp mod Randers fløjtes i gang søndag klokken 14.

Thorup: Esbjerg skal tilbage på sejrskurs mod Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce