Thomasberg og FCM var heldige


Thomasberg og FCM var heldige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Thomasbergs FC Midtjylland-spillere sprudlede bestemt ikke i 2-0-sejren over FC Nordsjælland, og cheftræneren var også godt klar over sit held.

Efter tre nederlag i træk og en skideballe af sportsdirektør Jens Ørgaard havde Thomas Thomasberg og hans FC Midtjylland-hold masser at revanchere, da holdet i dag var gæster hos FC Nordsjælland i Farum.

Det blev da også til en 2-0-sejr til midtjyderne, og krisen er indtil videre afblæst, men manden med ansvaret i FC Midtjylland var godt klar over, at hans hold tog tre point, fordi FC Nordsjælland ikke fik nappet dem længe inden.

- Ja, vi var ret heldige med ikke at komme bagud i første halvleg. Vores første store chance kommer jo først efter en times spil. Det havde nok været retvisende, hvis Nordsjælland havde været foran ved pausen, sagde Thomas Thomasberg efter kampen.

Midtjydernes første store chance tilfaldt holdets topscorer Frank Kristensen, som scorede på et flot hovedstød, men kampens dobbelte målscorer var også godt klar over, at udeholdet havde de fleste marginaler på sin side i dag.

- Det så ret skidt ud inden pausen, men da vi først fik scoret, gav det os et vigtigt boost. Det giver os samtidig lidt arbejdsro i den kommende uge, sagde Frank Kristensen.

Thomasberg og FCM var heldige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce